Grundskolen Madkundskab

Vis

Din søgning gav 106 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Dansk, Historie, Madkundskab, Natur/teknologi
Almindelige indvandrersprog - valgfag, Arbejdskendskab - valgfag, Billedkunst, Billedkunst - valgfag, Biologi, Byggeværksted, Børnehaveklassen, Dansk, Dansk som andetsprog - supplerende, Drama - valgfag, Engelsk, Filmkundskab - valgfag, Fransk, Fransk - valgfag, Fysik/kemi, Færdselslære, Geografi, Historie, Håndværk og design, Håndværk og design - valgfag, Idræt, Iværksætter, Kristendomskundskab, Madkundskab, Madkundskab - valgfag, Matematik, Medier - valgfag, Modersmålsundervisning, Musik, Musik - valgfag, Natur/teknologi, Naturfag, Produktudvikling og formgivning, Samfundsfag, Spansk - valgfag, Sundhed og sociale forhold, Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab, Teknologi og kommunikation , Teknologiværksted, Tysk, Tysk - valgfag, Uddannelse og job

Podcasting - en lærervejledning

Forfattere:
Karin Høgh
Beskrivelse:

ISBN 978-87-992696-0-0 (3. udgave) Den første danske undervisningsbog i podcasting. Bogen kan bruges til alle former for undervisning i medier, lyd, video og podcasting. Bogen indeholder 40 inspirerende lærervejledninger og elevark til alle niveau... 

 
Historie, Madkundskab

Praktiske opgaver - Lindholm Høje Museet

Forfattere:
Lindholm Høje Museet
Beskrivelse:

Praktiske opgaver til undervisningsmateriale om vikingetiden på Lindholm Høje. Opskrifter på vikingemad. 

  
Biologi, Byggeværksted, Dansk, Dansk som andetsprog - supplerende, Drama - valgfag, Historie, Håndværk og design, Håndværk og design - valgfag, Madkundskab, Naturfag

Projekt med JERNALDER

Forfattere:
Søren Vælds
Beskrivelse:

CD med 1073 farvefotos til jernalder. Artikelserie til beskrivelse af forsøgsrækken frem til udvindelse af jern fra myremalm. Revideret udgave af Projekt med JERNALDER fra år 2000 

 
Biologi, Byggeværksted, Dansk, Dansk som andetsprog - supplerende, Drama - valgfag, Historie, Håndværk og design, Håndværk og design - valgfag, Madkundskab, Naturfag

Projekt med JERNALDER

Forfattere:
Søren Vælds
Beskrivelse:

CD med 1073 farvefotos til jernalder. Artikelserie til beskrivelse af forsøgsrækken frem til udvindelse af jern fra myremalm. Revideret udgave af Projekt med JERNALDER fra år 2000 

 
Biologi, Dansk, Madkundskab

Ratatouille - et undervisningsmateriale

Forfattere:
Keld Mathiesen
Beskrivelse:

Skriftligt undervisningsmateriale til den amerikanske animationsfilm "Ratatouille" (110 min./2007). Rotten Remy drømmer om at lave mad på Kokken Gusteaus fine restaurant i Paris. En dag erfarer Remy, at Gusteau er død - og han tager til... 

  
Madkundskab, Madværksted

Råderum I køkkenet. Hjemkundskab for det 21. århundrede

Forfattere:
Bente Hessellund Andersen, Stig Meldgaard, Anne-Mette Møllegaard, Pernille Hagedorn-Rasmussen, Toke Haunstrup
Udgiver:
NOAH's Forlag
Beskrivelse:

Illustreret af Johannes Bojesen. Tegninger og fotos i farver. "Råderum i køkkenet" er en anderledes grundbog til hjemkundskab. Lægger op til tværfagligt samarbejde. Bogens kapitler er forsynet med opskrifter, der er udgangspunkt for de... 

 
Billedkunst, Dansk, Geografi, Historie, Madkundskab, Natur/teknologi, Samfundsfag

Røde Kors Oplevelsen

Udgiver:
Røde Kors
Beskrivelse:

Autentisk nødhjælpsudstyr fra før og nu, virtual reality og krævende dilemmaspil i en ny og spændende udstilling. Røde Kors Oplevelsen er en udstilling spækket med spændende, ny teknologi og fængende formidlingsformer. Et besøg vil give et unikt... 

   
Billedkunst, Engelsk, Madkundskab, Matematik, Musik

SamirNepal.dk

Forfattere:
Bo Westersø, Grethe Grønkjær
Beskrivelse:

Web-site til engelsk i indskolingen og til flerfaglige forløb i billedkunst, musik, matematik og madkundskab Vejledning til download fra web-site.se anmeldelse på Folkeskolens hjemmeside. 

   
Biologi, Byggeværksted, Børnehaveklassen, Dansk, Geografi, Historie, Håndværk og design, Idræt, Kristendomskundskab, Madkundskab, Madkundskab - valgfag, Natur/teknologi, Naturfag, Teknologi og kommunikation

Skoletjenesten på Nordjyllands Historiske Museum

Udgiver:
Nordjyllands Historiske Museum
Beskrivelse:

Oversigt over de mange tilbud til skolerne på Aalborg Historiske Museum, Lindholm Høje Museet, Gråbrødrekloster Museet, Apotekersamlingen, Hals Museum, Cirkusmuseet, Boldrup Museum, Hobro Museum, Vikingecenter Fyrkat, Hadsund Egnssamling og Møllehist... 

   
(3) | 
Biologi, Madkundskab, Madkundskab - valgfag, Natur/teknologi

Smør og anvendelse af mælkefedt

Udgiver:
Landbrug & Fødevarer
Beskrivelse:

Bogen indeholder en række forslag til fremstilling af produkter, der Bogen giver inspiration til at arbejde med forskellige mælkeprodukter som råvare med fokus på indholdet af mælkefedt. Den indeholder arbejdsark med opgaver om fremstilling af forske... 

  
Biologi, Madkundskab, Madkundskab - valgfag, Natur/teknologi, Naturfag, Sundhed og sociale forhold, Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab

Stenalderkost - hvorfor?

Forfattere:
Ole Terney
Beskrivelse:

De biologiske forklaringer på, hvorfor stenalderkost virker slankende og er sundhedsfremmende. Virkninger mod åreforkalkning, uhæmmet appetit, blodsukkerproblemer. Virkninger af protein, kulhydrat, fedtstof. Virkninger af frugt, rodfrugter, nødder,... 

  
Børnehaveklassen, Geografi, Madkundskab, Natur/teknologi, Naturfag, Produktudvikling og formgivning
Biologi, Madkundskab, Madkundskab - valgfag, Matematik, Natur/teknologi

Sundhedsspillet

Forfattere:
Coop Skolekontakten
Udgiver:
Coop Skolekontakten
Beskrivelse:

Online spil, som tager udgangspunkt i Coops Madpyramide. Spillet går ud på, at man ved at svare rigtigt på en række spørgsmål om sundhed, kan erobre madvarer til madpyramiden. 

   
Arbejdskendskab - valgfag, Byggeværksted, Madkundskab, Madkundskab - valgfag, Natur/teknologi, Naturfag, Produktudvikling og formgivning

Sådan laves det - landbrug

Udgiver:
Adventurefilm
Beskrivelse:

Sådan laves det. En spændende og lærerig DVD, der indeholder 6 små film om fremstilling af forskellige landbrugsprodukter. Se hvordan oksekød, skoleagurk, mælk, brød, sukker og æg kommer fra jord til bord. DVD’en er oplagt til brug i natur- og tekni...