Vis

Din søgning gav 117 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Omsorg, sundhed og pædagogik

Praktisk Økologi tidsskrift 2007/1 Tema Børn og haveliv

Udgiver:
Landsforeningen praktisk Økologi
Beskrivelse:

Temanummeret Børn og haveliv kan give dig ideer til, hvordan du kan skabe en grønnere og mere naturnær hverdag for børnene i din skole eller institution eller for dine egne børn derhjemme. I temanummeret kan du bl.a. læse om skolehaver i ind- og... 

  
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Økonomi

Privatøkonomi

Forfattere:
Lise Majgaard Mortensen, Tine Majgaard Mortensen
Beskrivelse:

Privatøkonomi giver en grundlæggende introduktion til alt, hvad man som ung har brug for at vide om sin økonomi, når man er fyldt 18 år eller lige er flyttet hjemmefra. Bogen starter helt fra bunden med kapitler om, hvordan man opretter et NemID,... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Produktionshygiejne

Beskrivelse:

Produktionshygiejne giver en grundlæggende viden om, hvad man skal tage højde for i forhold til hygiejnen i produktionen. Hæftet indeholder følgende kapitler: · Lidt om mikrobiologi. · Lidt om hygiejne. · Kontrol af hygiejne og kvalitet. · Lidt... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Produktionshygiejne

Forfattere:
Lotte Mollerup
Beskrivelse:

Produktionshygiejne giver en grundig indføring i centrale hygiejnebegreber i de offentlige køkkener. Fokus er på egenkontrol, herunder den praktiske udførelse, fx ved tjekskemaer og hygiejneråd indflettet i opskrifterne. Derudover giver den en gennem... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Rent – Professionel køkkenrengøring

Forfattere:
Hanne Kruse
Beskrivelse:

Rent – professionel køkkenrengøring indeholder faglig viden om, hvordan rengøringsarbejdet i køkkenet og salgs- og kundeområder kan udføres på en hygiejnisk og faglig forsvarlig måde. Desuden omhandler bogen beskrivelser af, hvordan arbejdet kan... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Sans din mad

Forfattere:
Karina Kyhn Andersen
Beskrivelse:

Sans din mad giver en letforståelig introduktion til kulinarisk sensorik. Den gennemgår sanserne og grundsmagene og viser, hvordan ingrediensernes tekstur, farver og mundfølelse bidrager til oplevelsen. Udgangspunktet tages i Klossemodellen for... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Kontor, handel og forretningsservice, Omsorg, sundhed og pædagogik, Teknologi, byggeri og transport

Sikker Trafik LIVE

Udgiver:
Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden
Beskrivelse:

Et besøg af Sikker Trafik LIVE varetages af to ambassadører: en underviser og en pårørende til en trafikdræbt. Underviseren er selv ung og går i dialog med de unge. Den pårørende fortæller sin personlige historie om de konsekvenser, en dødsulykke... 

  
Biologi, Fysik, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Kemi, Omsorg, sundhed og pædagogik, Pædagogik og didaktik
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Slagterbogen

Forfattere:
Lone Borg
Beskrivelse:

Slagterbogen er den solide tilgang til den grundlæggende viden, enhver detailslagter skal have. Den dækker hele uddannelsen og er opdelt i 5 dele: 1: Alment Hygiejne, konservering, emballage, værktøj og beklædning, arbejdsmiljø. 2: Salg og... 

 
Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Hygiejne, Kemi, Naturfag, Omsorg, sundhed og pædagogik, Pædagogik og didaktik, Sundhed

Stenalderkost - hvorfor?

Forfattere:
Ole Terney
Beskrivelse:

De biologiske forklaringer på, hvorfor stenalderkost virker slankende og er sundhedsfremmende. Virkninger mod åreforkalkning, uhæmmet appetit, blodsukkerproblemer. Virkninger af protein, kulhydrat, fedtstof. Virkninger af frugt, rodfrugter, nødder,... 

  
Afsætning, Arbejdsmiljø, Arbejdsplanlægning og samarbejde, Erhvervsfag 3, Biologi, Dansk, Design, Engelsk, Ergonomi, Erhvervsrettet andetsprogsdansk, Erhvervsøkonomi, Fastholdelse/øget gennemførelse, Fransk, Fysik, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Førstehjælp og elementær brandbekæmpelse, Hygiejne, Idræt, Informationsteknologi, Innovation, Erhvervsfag 3, Kemi, Kompetenceudvikling af medarbejdere, Kontor, handel og forretningsservice, Kvalitetsarbejde, Matematik, Materialeforståelse, Miljø, Naturfag, Omsorg, sundhed og pædagogik, Planlægning af uddannelse, Praktik, Psykologi, Pædagogik og didaktik, Samarbejde med eksterne, Samfundsfag, Spansk, Sundhed, Teknologi, Teknologi, byggeri og transport, Tysk, Økonomi, Øvrige fremmedsprog

Sunde unge - på erhvervsskolerne

Beskrivelse:

www.sundeunge.dk er et digitalt undervisnings- og inspirationssite om sundhed, som med humor og i en positiv ånd formidler viden og centrale problemstillinger om sundhed med fokus på KRAM – Kost, Røg, Alkohol og Motion. www.sundeunge.dk henvender... 

    
(1) | 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Sundhed

Forfattere:
Mette Vang
Beskrivelse:

Bogen dækker grundfaget Sundhed på indgangen Mad til Mennesker. Bogen indeholder: Danskernes sundhed - Om folkesygdomme som fedme, hjerte- og karsygdomme og hvad de skyldes. Ernæring - Om energi, protein, kulhydrat, fedt, alkohol, vitaminer,... 

 
Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Hygiejne, Kemi, Naturfag, Omsorg, sundhed og pædagogik, Pædagogik og didaktik

Sundhedsvitaminer omega-3 EPA og DHA fiskeolier

Forfattere:
Ole Terney
Beskrivelse:

Fiskeoliernes betydning for hjertet, blodkredsløbet, hjernens funktion og sygdomme, gigt, inflammation, graviditet og foster, diabetes, kræft, ældning, øjet mv. Madoliernes forskellighed. Fisk og fiskestudier. Den Blå Planet. 

  
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Sund mad til en syg klode

Forfattere:
Jette Hagensen
Udgiver:
Det Økologiske Råd
Beskrivelse:

Et undervisningshæfte på 40 sider om landbrug og fødevarers samspil med klima, miljø og natur, inkl. et kogebogsindstik med vurdering af klimaeffekt af forskellige menuer. En tilhørende undervisningsfilm på dvd / til download på 26 min. der følger en... 

    
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Test din viden om økologi

Forfattere:
Økologi i SEGES
Beskrivelse:

Tre tests, der kan teste din viden om økologi. De tre tests kan anvendes som afslutning på et forløb om økologi inden for de tre fagområder svin, planter og kvæg. Testene omhandler vigtig viden for dem, der beskæftiger sig med økologisk landbrug. Der...