Vis

Din søgning gav 117 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Afsætning, Arbejdsmiljø, Arbejdspladskultur, Erhvervsfag 2, Arbejdsplanlægning og samarbejde, Erhvervsfag 3, Biologi, Dansk, Erhvervsintroduktion, Erhvervsfag 1, Erhvervsrettet andetsprogsdansk, Faglig dokumentation, Erhvervsfag 3, Faglig kommunikation, Erhvervsfag 3, Finansiering, Fransk, Fysik, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Hygiejne, Idræt, Informationsteknologi, Innovation, Erhvervsfag 3, Kemi, Kontor, handel og forretningsservice, Naturfag, Omsorg, sundhed og pædagogik, Organisation, Praktikpladssøgning, Erhvervsfag 2, Psykologi, Samfund og sundhed, Erhvervsfag 2, Samfundsfag, Spansk, Sundhed, Teknologi, Teknologi, byggeri og transport, Tysk, Øvrige fremmedsprog

Meningen med livet? Otte svar og en hulens masse spørgsmål

Forfattere:
Christoffer Boserup Skov
Beskrivelse:

Har du nogensinde undret dig over, hvad meningen med livet er? Og om der overhovedet er en mening? Det har du højst sandsynligt, fordi du er et menneske – vi stiller jo netop alle det spørgsmål. I Meningen med livet? Otte svar og en hulens masse... 

   
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Miljø

Forfattere:
Eva Simonsen, Susanne Poulsen
Beskrivelse:

Bogen dækker grundfaget Miljø på indgangen Mad til mennesker. Det indeholder følgende afsnit: •Mennesker og miljø – national og international miljøpolitik. •Forurening – luftforurening og tungmetaller. •Vand – hvad vi forbruger af vand, og... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Omsorg, sundhed og pædagogik, Sundhed

Måltidet & ældre i eget hjem

Forfattere:
ÆldreForum, Thomas Frovin Jensen, Lise Hove, Agnete N. Pedersen, Jette Thuesen, Claus Bøgelund Nielsen, Lene Lone Pedersen, Eggert Christiansen, Anne Marie Beck, Boye Top Christensen
Udgiver:
ÆldreForum
Beskrivelse:

Kostens betydning for sundhed og fysisk velvære er velkendt. Knap så kendt er det, at de praktiske gøremål, der er knyttet til måltidet - som fx planlægning, indkøb og tilberedning af maden - har så stor betydning, at mange ældre oplever tab af selvb... 

   
(1) | 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Naturen i landbruget

Forfattere:
Heidi Buur Holbeck
Beskrivelse:

Hæftet giver et overblik over den natur, der ligger spredt rundt i landbrugslandet mellem de dyrkede marker. Disse områder er livsnødvendige fristeder for en lang række dyr og planter, som man ikke møder så mange andre steder. Naturen i landbruget... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Naturfag

Beskrivelse:

God mad handler om kærlighed til råvarer, godt håndværk, kreativitet og omtanke i forhold til kundernes ønsker og ideer om, hvad der skal serveres. Men madlavning handler ikke kun om gode råvarer og gode opskrifter. Den handler også om kemi og fysik,... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Naturfag i produktionen

Forfattere:
Henriette Sørensen, Lis Vistisen Faseth
Beskrivelse:

Naturfag i produktionen sætter eleven i stand til at vurdere og udtrykke sig om de fysiske og kemiske processer, som foregår i forbindelse med de produktionsmetoder, der anvendes i køkkenet. Eleven kan arbejde eksperimentelt ud fra en naturfaglig... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Naturligvis ka´ det bære!

Beskrivelse:

Naturligvis ka´ det bære er 3 kort film om økologisk landbrug. Igennem filmene kommer man rundt og ser på forskellige produktionsformer og hører om de udfordringer, der er som økologisk producent. Vi tager os fat i en del af de fordomme og myter,... 

  
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Omsorg, sundhed og pædagogik

Ordblindelab.dk

Forfattere:
Allan Madsen, Birgit Dilling Jandorf
Beskrivelse:

Ordblindelab er et online resursested for Ordblinde elever i grundskolen og på erhvervsskolerne. På Ordblindelab findes Instruktionsvideoer til ordblindeprogrammer på forskellige platforme. Der findes ligeledes en Udtaletræner hvor eleven kan... 

  
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Pandora's Lunchbox. The Wonderful World of Gene Technology

Forfattere:
Kjeld Salomon Sørensen, Sofie Krogh-Andersen, Inge Ambus, Magnus Falko, Bo Normander, Stig Meldgaard
Udgiver:
NOAH's Forlag
Beskrivelse:

Oversat af Inge Ambus. Illustreret af Johannes Bojesen, Magnus Falko m.fl. i 4-farvet tryk. Rigt illustreret, figurer og faktabokse. Egnet til undervisning - også tværfagligt - i folkeskolens ældste klasser, erhvervsrettede og almene ungdomsud... 

 
Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Hygiejne, Sundhed

Pandora's Lunchpacket. Die "Wunderbare" Welt der Gentechnologie

Forfattere:
Stig Meldgaard, Bo Normander, Sofie Krogh-Andersen, Inge Ambus, Magnus Falko, Kjeld Salomon Sørensen
Udgiver:
NOAH's Forlag
Beskrivelse:

Illustreret af Johannes Bojesen, Magnus Falko m.fl. i 4-farvet tryk. Oversat af Selma Kristjansdottir. Rigt illustreret, figurer og faktabokse. Egnet til undervisning - også tværfagligt - i folkeskolens ældste klasser, erhvervsrettede og almene... 

 
Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Sundhed

Pandoras madkasse. Genteknologiens vidunderlige verden

Forfattere:
Magnus Falko, Inge Ambus, Sofie Krogh-Andersen
Udgiver:
NOAH's Forlag
Beskrivelse:

Illustrationer: Johannes Bojesen og Magnus Falko. Rigt illustreret, figurer og faktabokse. Egnet til undervisning - også tværfagligt - i folkeskolens ældste klasser, erhvervsrettede og almene ungdomsuddannelser. Indholdet lægger op til debat om... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Kontor, handel og forretningsservice, Omsorg, sundhed og pædagogik, Teknologi, byggeri og transport

Personlige kompetencer i EUD

Forfattere:
Anja Semke, Henrik Wiben
Beskrivelse:

Personlige kompetencer spiller tæt sammen med de faglige kompetencer i enhver erhvervsuddannelse, men mange opfatter det som lidt sværere at arbejde med. For hvad er personlige kompetencer egentlig? Personlige kompetencer i EUD giver et bud på,... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Planlægning, produktion & salg

Forfattere:
Marianne Wraae
Beskrivelse:

Planlægning, produktion og salg omhandler: Koncept – idegrundlag/målsætning/visioner Udgangspunktet er, at virksomhedstypens styreredskab er konceptet, dvs. dens politikker og målsætninger. Her gives derfor anvisninger på at opstille et koncept.... 

 
Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Plantebiologi

Forfattere:
Anette Helbo Sørensen
Beskrivelse:

PLANTEBIOLOGI giver en bred og omfattende basisviden om biologi i relation til planteavl i jordbrugsbranchen. Bogen dækker grundfaget biologi på erhvervsuddannelserne inden for områderne gartneri, landbrug og skovbrug. Omdrejningspunktet er... 

  
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Plante- og plejeteknik

Forfattere:
Morten N. O. Nørgaard Henriksen
Beskrivelse:

Plante- og plejeteknik er lommebogen til alle, der i deres daglige arbejde beskæftiger sig med planter, buske og træer. Den indeholder et væld af faktuelle oplysninger i overskuelige skemaer, og er ideel som opslagsbog - samt en uundværlig følgesvend...