Vis

Din søgning gav 117 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Kvælstof - plakat

Forfattere:
Landsforeningen Praktisk Økologi
Beskrivelse:

Plakat der forklarer kvælstofkredsløbet - suppleres med baggrundsmateriale, som kan hentes på https://www.oekologi.dk/projekter/kredsloeb_i_naturen/ Ønskes plakaten trykt, kan filen rekvireres hos ursula@praktiskoekologi.dk 

  
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

La boîte-repas de Pandora. Le monde merveilleux du génie´génétique

Forfattere:
Sofie Krogh-Andersen, Kjeld Salomon Sørensen, Stig Meldgaard, Magnus Falko, Bo Normander, Inge Ambus
Udgiver:
NOAH's Forlag
Beskrivelse:

Oversat af Birgitte Nielsen. Illustreret i 4 farvet tryk. Oversat af Selma Kristjansdottir. Rigt illustreret, figurer og faktabokse. Egnet til undervisning - også tværfagligt - i folkeskolens ældste klasser, erhvervsrettede og almene ungdomsud... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

La ceste de Pandora. El maravilloso munde de la biotechnologia

Forfattere:
Stig Meldgaard, Bo Normander, Kjeld Salomon Sørensen, Magnus Falko, Sofie Krogh-Andersen, Inge Ambus
Udgiver:
NOAH's Forlag
Beskrivelse:

Oversætter: Jane Randi Bak og Liliane Spændeler. Rigt illustreret, figurer og faktabokse. Egnet til undervisning - også tværfagligt - i folkeskolens ældste klasser, erhvervsrettede og almene ungdomsuddannelser. Indholdet lægger op til debat om... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Omsorg, sundhed og pædagogik, Sundhed

LCHF - SMUK, STÆRK OG SUND PÅ HØJFEDTKOST

Forfattere:
Martina Johansson
Beskrivelse:

LCHF– smuk, stærk og sund på højfedtkost er en bog om LCHF og træning. Den præsenterer dig for nogle helt konkrete bud på, hvordan du kan optimere din krop, og hvordan du opnår det udseende, du drømmer om – hurtigt, nemt og mere effektivt end nogensi... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Omsorg, sundhed og pædagogik, Teknologi, byggeri og transport

Lokal Agenda 21. Pejlemærker og nye aktører

Forfattere:
Kim Ejlertsen, Pernille Hagedorn-Rasmussen
Udgiver:
NOAH's Forlag
Beskrivelse:

Illustreret med fotos, tabeller og figurer samt forsynet med faktabokse. Henvender sig til alle aktører i det lokale Agenda 21-arbejde. Egnet til undervisning i folkeskolens ældste klasser til tværfaglige forløb, hvor miljø indgår. Inspiration til... 

 
Afsætning, Arbejdsmiljø, Arbejdsplanlægning og samarbejde, Erhvervsfag 3, Biologi, Dansk, Design, Engelsk, Ergonomi, Erhvervsøkonomi, Fransk, Fysik, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Førstehjælp og elementær brandbekæmpelse, Hygiejne, Idræt, Informationsteknologi, Innovation, Erhvervsfag 3, Kemi, Kontor, handel og forretningsservice, Matematik, Materialeforståelse, Miljø, Naturfag, Omsorg, sundhed og pædagogik, Psykologi, Samfundsfag, Sundhed, Teknologi, Teknologi, byggeri og transport, Tysk, Økonomi, Øvrige fremmedsprog

Læring & Identitiet

Forfattere:
Lene Tangaard
Udgiver:
Aalborg Universitetsforlag
Beskrivelse:

Denne bog sætter fokus på, hvordan elever lærer under erhvervsuddannelse. Bogens analyser viser, at eleverne lærer mest, når de kan koble sig identitetsmæssigt til aktiviteter på skole og i praktikken. Læring forbindes derfor tæt til identitet, og i... 

  
Dansk, Engelsk, Fastholdelse/øget gennemførelse, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Kontor, handel og forretningsservice, Omsorg, sundhed og pædagogik, Pædagogik og didaktik, Spansk, Teknologi, byggeri og transport, Tysk, Øvrige fremmedsprog

Læse og Skrive Aftale

Udgiver:
Vitec MV
Beskrivelse:

Læse og Skrive Aftale giver elever og lærere ubegrænset adgang til værktøjer, der støtter læsning og skrivning i alle fag. Værktøjerne giver enestående støtte til ordblinde elever og elever i læse- og skrivevanskeligheder. I almenundervisningen kan... 

  
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Madbestråling. - Hvorfor det?

Forfattere:
Jesper Toft
Udgiver:
NOAH's Forlag
Beskrivelse:

Diskussion af spørgsmål som: Hvad ved du egentlig om madbestråling? Tror du, maden bliver radioaktiv? Er det sikkert - altså uden fare for helbredet - at spise bestrålet mad? Er det sundt? Hvordan kan du se, at din mad er bestrålet? osv. 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Mad i morgen - Bæredygtighed i hotel- og restaurantbranchen

Forfattere:
Hotel- og Restaurantskolen
Beskrivelse:

Hotel- og Restaurantskolen har i samarbejde med Krithfilm ApS produceret fem film under overskriften 'Mad i Morgen' der har fokus på bæredygtighed inden for hotel- og restaurantbranchen. Tilhørende har Hotel- og Restaurantskolen udarbejdet... 

    
(1) | 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Madkultur

Forfattere:
Bente Leed, Claes Benthien
Beskrivelse:

Madkultur er faget, hvor eleven kan sætte produktionen af levnedsmidler og måltider samt ydelse af gæste- og kundebetjening i forhold til dansk og international tradition og udvikling. Det indeholder en gennemgang af udviklingen i Danmark i fødeva... 

 
Afsætning, Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Hygiejne, Innovation, Erhvervsfag 3, Samfund og sundhed, Erhvervsfag 2, Samfundsfag

Madspild og plastemballage. Smid væk-plast løser ikke problemet med madspild i Europa – andre løsninger virker og bør bruges

Forfattere:
Jean-Pierre Schweitzer, Susanna Gionfra, Mia Pantzar, David Mottershead, Emma Watkins, Foivos Petsinaris, Patrick ten Brink, Emilia Ptak, Charlotte Lacey and Charlotte Janssens (Institute for European Environmental Policy)
Udgiver:
NOAH Friends of the Earth Denmark
Beskrivelse:

Publikationen udfordrer antagelsen om, at plastemballage er med til at reducere madspildet, og beskriver, hvordan mængderne af både plastemballage og madspild er stigende i EU. Multipakning, krav om ensartethed og småformatemballage skaber store... 

  
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Miljø, Naturfag, Samfundsfag

Madsuverænitet – Hvem skal bestemme over vores mad?

Forfattere:
Forum for Madsuverænitet
Udgiver:
NOAHs Forlag
Beskrivelse:

Publikationen undersøger, hvad madsuverænitet betyder i en dansk kontekst, og hvilke forandringer der er nødvendige for at nå derhen. Den undersøger de miljømæssige, sociale, økonomiske og politiske forhold, der kendetegner vores systemer, og hvilke... 

  
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Miljø, Naturfag, Samfundsfag

Mad til eftertanke. Landbrug mellem natur og samfund

Forfattere:
Bente Hessellund Andersen, Pernille Hagedorn-Rasmussen, Mette Bønneland, Bo Normander
Udgiver:
NOAH's Forlag
Beskrivelse:

Bladform, rigt illustreret med fotos af bl.a. Sofie Krogh, Stig Meldgaard, Susanne Metz og Bo Normander og tegninger af Søren Nielsen. Fire Farver. Mange bokse og figurer. Debathæfte om mad og miljø - og om penge og politik. Om bæredygtigt landbru... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Kontor, handel og forretningsservice, Omsorg, sundhed og pædagogik, Teknologi, byggeri og transport

Mad til i morgen? Et materiale om madspild

Forfattere:
Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise
Beskrivelse:

Mad til i Morgen? sætter fokus på den mad, vi får i overskud, både derhjemme og i supermarkedet. Resterne ender ofte som spild i skraldespanden, og det belaster klodens klima og naturressourcer. Med materialet ønsker vi at sætte spot på innovative... 

  
Afsætning, Arbejdsmiljø, Arbejdsplanlægning og samarbejde, Erhvervsfag 3, Biologi, Dansk, Design, Engelsk, Ergonomi, Erhvervsrettet andetsprogsdansk, Erhvervsøkonomi, Fransk, Fysik, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Førstehjælp og elementær brandbekæmpelse, Hygiejne, Idræt, Informationsteknologi, Innovation, Erhvervsfag 3, Kontor, handel og forretningsservice, Matematik, Materialeforståelse, Miljø, Naturfag, Omsorg, sundhed og pædagogik, Planlægning af uddannelse, Praktik, Praktikpladssøgning, Erhvervsfag 2, Psykologi, Pædagogik og didaktik, Samarbejde med eksterne, Samfundsfag, Skolemiljø, Spansk, Sundhed, Teknologi, Teknologi, byggeri og transport, Tysk, Økonomi, Øvrige fremmedsprog