Vis

Din søgning gav 117 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Omsorg, sundhed og pædagogik

Diætetik

Forfattere:
Alice Linning
Beskrivelse:

Diætetik sætter fokus på det kostfaglige ansvar og på maden som redskab i sygdomsbehandling. Også muligheden for at forebygge sygdomme via maden er en af bogens temaer ligesom anbefalinger om kost ved forskellige sygdomme. Bogen indeholder følgend... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Dyrkning af grovfoder

Forfattere:
Karsten Attermann Nielsen, Søren Greve Olesen, Martin Mikkelsen
Beskrivelse:

Dyrkning af grovfoder indeholder alt, hvad der er værd at vide om produktion af grovfoder. I denne bog kan du læse om dyrkning, opbevaring og salg af de mest almindelige afgrøder. Produktion af grovfoder er især relevant for landmænd med kvægbrug.... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Kontor, handel og forretningsservice, Omsorg, sundhed og pædagogik, Teknologi, byggeri og transport

EasyIQ Office365

Udgiver:
Systemtech A/S
Beskrivelse:

Microsoft Office 365 med UNI•Login: * Mobilitet – adgang overalt fra alle enheder, også iPad * Fildeling og god plads at gemme på (7 GB pr. bruger) * Office Web Apps fra alle platforme (Light-version af Office-pakken i skyen) * E-mail og kalender... 

  
Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Miljø, Naturfag, Omsorg, sundhed og pædagogik, Samfund og sundhed, Erhvervsfag 2, Samfundsfag

En grøn og retfærdig madpolitik. Grønne mål for landbruget og en reform af EU’s landbrugspolitik, som skaber retfærdige levevilkår nu og i fremtiden

Forfattere:
Natalia Lehrmann, NOAH - Friends of the Earth Denmark, Frie Bønder - Levende Land
Udgiver:
NOAH - Friends of the Earth Denmark
Beskrivelse:

Der er alarmerende behov for nytænkning! En ud af fire af EU’s landbrug er forsvundet mellem 2003 og 2013, fordi EU’s politik fremmer de store, industrielle landbrug. Europa-Kommissionens nye udspil til reform lægger op til, at de store, industrielle... 

   
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Ernæringslære

Forfattere:
Iben Humble Kristensen
Beskrivelse:

Ernæringslære giver redskaberne til den rette kostsammensætning. Den indeholder en gennemgang af menneskets fordøjelse i detaljer samt en beskrivelse af energigivende stoffer, vitaminer og mineraler. Desuden fokuseres på anbefalinger om mad til... 

 
Fysik, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Kontor, handel og forretningsservice, Miljø, Naturfag, Omsorg, sundhed og pædagogik, Samfundsfag, Teknologi, byggeri og transport

Et fossilfrit Danmark. Vejen til en fossilfri og bæredygtig energiforsyning

Forfattere:
Stig Melgaard
Udgiver:
NOAH's Forlag
Beskrivelse:

Debathæfte om miljøproblemer i forbindelse med vores brug af fossile brændsler, og om hvordan vi kan omstille den danske energiforsyning til en fossilfri energiforsyning. Hæftet kan anvendes af elever i forskellige undervisningsforløb herunder i... 

  
Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Naturfag

Et hav af liv

Forfattere:
Chilbal Film
Beskrivelse:

I danske farvande er der meget der er værd at studere. Stenrev med flotte tangskove, skibsvrag, boblekoraller, ålegræsenge og et rigt liv af flora og fauna. Sammen med forskere og havbiologer ser vi nærmere på det spændende liv i vores hav. Tag med... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Film om ukrudtsbekæmpelse

Forfattere:
Lars Egelund Olsen
Beskrivelse:

Fire film om fire maskiner, der anvendes i økologisk jordbrug til mekanisk ukrudtsbekæmpelse. Kvik Killer, Kvik Up harven, Vingeskærsharven og Striglen. Der linkes til YouTube 

   
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Flambering og Tranchering

Forfattere:
Merete Kudsk Jensen, Claus Møller Andersen
Beskrivelse:

Flambering og tranchering giver en gennemillustreret trin-for-trin farverig vejledning i disciplinerne. Hæftet er udarbejdet over de emner, som indgår i den praktiske svendeprøve for tjenere og indeholder følgende emner: Historie; Værktøjslære; Tranc... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Frøproduktion

Forfattere:
Niels Vestergaard Olsen, Bent Buchwald
Beskrivelse:

Bogen beskriver professionel frøavl og den seneste faglige viden inden for dyrkning af græs- og kløverfrø samt visse industri- og havefrø. 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Miljø, Samfundsfag

Funky Food. - funktionelle fødevarer og ernæringspolitik

Forfattere:
Thomas Jensen, Susan Blom, Ingrid Hind, Anne-Mette Møllegaard, Heidi Gozon, Karima Isert, Sofie Krogh-Andersen, Pia Lund
Udgiver:
NOAH's Forlag
Beskrivelse:

Illustreret med eksempler på vareemballager. Tekstbokse og citatbokse. Ordliste og noter. Forfatterne går bag om producenternes gyldne løfter og sætter spørgsmålstegn ved, om vi virkelig kan komme velfærdssygdomme til livs via de nye fødevarer.... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Fødevarehygiejne

Udgiver:
Hotel- og Restaurantskolen
Beskrivelse:

Alle steder, hvor der bliver tilberedt mad til mennesker, er det nødvendigt og lovbestemt at personalet har viden om fødevarehygiejne. Fødevarehygiejne er skrevet til alle de medarbejdere og frivillige, som skal gennemgå det obligatoriske hygiejn... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Fødevarelære

Forfattere:
Hanne Hyldgaard Langager
Beskrivelse:

Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunde... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Fødevarer - Råvarer, tilberedning og retter

Forfattere:
Dennis Kindberg m. fl.
Beskrivelse:

Bogen omhandler grundlæggende grundtilberedning, køkkentekniske egenskaber, varekendskab, det varme køkken, det kolde køkken samt kalkulation, portionering og serveringsformer. Bogen har endvidere et afsnit med grundlæggende opskrifter. De tilhør... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Gastronom – Lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og cater

Forfattere:
Bent Dahl m. fl.
Beskrivelse:

FAGETS BOG ”Gastronom – lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og cater” dækker hovedforløbet for kok og smørrebrødsjomfru samt første del af hovedforløbet for cater. Bogen bygger i væsentligt omfang på de klassiske dyder i gastronomfagene: · At...