Erhvervsuddannelser Tjener

Vis

Din søgning gav 9 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Arbejdsmiljø, Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Omsorg, sundhed og pædagogik, Sundhed

Bogen om allergi

Forfattere:
Joan Grønning
Udgiver:
Forlaget Tekstxpressen
Beskrivelse:

”Bogen om Allergi” - en unik opslagsbog og den mest omfattende danske bog om allergi. Bogen beskriver fakta og forebyggelse af alle allergityper. Bogens faglige indhold er gennemgået af 10 førende danske allergieksperter. Her er alt fra... 

 
(2) | 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Det gode øl

Forfattere:
Bjarke Bundgaard
Beskrivelse:

Det gode øl er grundbogen om øl og ølservering. Den er skrevet af Bjarke Bundgaard og indeholder: Øllets historie Fra år 8000 før vor tidsregning til i dag, med fokus på øl som kulturfænomen. Øllets ingredienser Vand, malt, humle, gær og... 

 
Arbejdsmiljø, Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Omsorg, sundhed og pædagogik, Sundhed

eBogen om allergi

Forfattere:
Joan Grønning
Udgiver:
Forlaget Tekstxpressen
Beskrivelse:

”Bogen om Allergi” - en unik opslagsbog og den nyeste og mest omfattende danske bog om allergi. ”Bogen om Allergi” beskriver alle allergityper - både fakta og forebyggelse i hverdagen. Bogens faglige indhold er gennemgået af 10 førende danske... 

  
(3) | 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Flambering og Tranchering

Forfattere:
Merete Kudsk Jensen, Claus Møller Andersen
Beskrivelse:

Flambering og tranchering giver en gennemillustreret trin-for-trin farverig vejledning i disciplinerne. Hæftet er udarbejdet over de emner, som indgår i den praktiske svendeprøve for tjenere og indeholder følgende emner: Historie; Værktøjslære; Tranc... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Omsorg, sundhed og pædagogik

Hvad i alverden spiser du?

Forfattere:
Thorkil Green Nielsen
Udgiver:
Forlaget Syncope
Beskrivelse:

En debatbog om mad, mennesker og miljø. Den bygger på interviews om vores madhistorie,sund og usund mad, overvægt, spiseforstyrrelser, livsstil, fastfood, dyrevelfærd, økologi, fair trade, mad og klimaet, mad i andre kulturer og mad i fremtiden.... 

  
(1) | 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Tjenerbogen

Forfattere:
Michael Edsen-Johansen m. fl.
Beskrivelse:

Tjenerbogen indeholder al den viden, en tjener skal have om det praktiske tjenerarbejde. Klassisk gastronomi Læseren får en fyldig gennemgang af de klassiske tilberedningsmetoder, retter og råvarer. Hvad kendetegner fx den klassiske Boeuf sauté... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Turisme

Forfattere:
Jørgen Hansen
Beskrivelse:

Turisme er et betydningsfuldt erhverv i Danmark. Det skaber en omsætning på tæt ved 50 mia. kr. og beskæftigelse til mange mennesker. Dette hæfte giver en indføring i turistbranchens vigtigste begreber og fortæller om de mange forskellige typer... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Teknologi, byggeri og transport

Undervisningsmaterialer om bæredygtighed i EUD

Forfattere:
Nationalt center for undervisning i natur, teknik og sundhed, Midtjylland (NTS)
Udgiver:
Mercantec
Beskrivelse:

Materialerne består af en generel del om almene aspekter af bæredygtighed, som er fælles for alle fire materialer, efterfulgt af en del som specifikt arbejder med bæredygtighed inden for hver af de fire EUD-indgange. Materialerne er endvidere kompati... 

  
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Vinbogen

Forfattere:
Palle Bøgely, Tore Scheel
Beskrivelse:

Vinbogen indeholder al den viden, en tjener har brug for om vine og andre drikkevarer. Grundviden Et fyldigt afsnit om det generelle om vin, bl.a. flasker, glas, propper, vinbondens kalender, klimaets, druens og jordbundens betydning samt opbev...