Erhvervsuddannelser Ernæringsassistent

Vis

Din søgning gav 10 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Arbejdsmiljø, Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Omsorg, sundhed og pædagogik, Sundhed

Bogen om allergi

Forfattere:
Joan Grønning
Udgiver:
Forlaget Tekstxpressen
Beskrivelse:

”Bogen om Allergi” - en unik opslagsbog og den mest omfattende danske bog om allergi. Bogen beskriver fakta og forebyggelse af alle allergityper. Bogens faglige indhold er gennemgået af 10 førende danske allergieksperter. Her er alt fra... 

 
(2) | 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Det professionelle køkken

Forfattere:
Ulla Bach Jensen
Beskrivelse:

Det professionelle køkken dækker faget Metodik, produktion, planlægning, kalkulation og kvalitet for ernæringsassistenter. Teorien følges op af praktiske eksempler samt opgaver, der perspektiverer stoffet. Bogen indeholder følgende kapitler: •Til... 

 
Arbejdsmiljø, Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Omsorg, sundhed og pædagogik, Sundhed

eBogen om allergi

Forfattere:
Joan Grønning
Udgiver:
Forlaget Tekstxpressen
Beskrivelse:

”Bogen om Allergi” - en unik opslagsbog og den nyeste og mest omfattende danske bog om allergi. ”Bogen om Allergi” beskriver alle allergityper - både fakta og forebyggelse i hverdagen. Bogens faglige indhold er gennemgået af 10 førende danske... 

  
(3) | 
Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Human ernæring. Grundbog i ernæringslære

Forfattere:
Gustav Nedergaard
Udgiver:
Nucleus Forlag ApS
Beskrivelse:

Nu i fjerde reviderede udgave som er opdateret med: · De nyeste nordiske næringsstofanbefalinger fra Nordic Nutrition Recommendations · De otte nye danske kostråd fra Ernæringsrådet og Danmarks Fødevareforskning · Data fra Fødevaredatabanken,... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Omsorg, sundhed og pædagogik

Hvad i alverden spiser du?

Forfattere:
Thorkil Green Nielsen
Udgiver:
Forlaget Syncope
Beskrivelse:

En debatbog om mad, mennesker og miljø. Den bygger på interviews om vores madhistorie,sund og usund mad, overvægt, spiseforstyrrelser, livsstil, fastfood, dyrevelfærd, økologi, fair trade, mad og klimaet, mad i andre kulturer og mad i fremtiden.... 

  
(1) | 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Kulinarisk sensorik

Forfattere:
Karina Kyhn Andersen
Beskrivelse:

Kulinarisk sensorik når hele vejen rundt om emnet at sanse mad. Den omhandler de klassiske sanser, som suppleres med mundfølelse og tekstur; den beskriver de 5 grundsmage, smagsintensitet og temperatur som de faktorer, der medvirker til oplevelsen.... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Omsorg, sundhed og pædagogik

Liv i køkkenet

Forfattere:
Birgitte Højlund
Beskrivelse:

Liv i køkkenet er en DVD og en bog. Dvd’en indeholder fortællinger fra 5 plejehjem. Formålet er at vise den gode måde at inddrage beboerne i hverdagen i de små køkkener i leve-bo-miljøerne. Bogen er bygget op omkring fortællingerne og indehold... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Madpyramiden

Forfattere:
Coop
Beskrivelse:

Plakat med madpyramiden. Den er bygget op, så man skal spise mest fra bunden, meget fra midten og mindst fra toppen af pyramiden. Madpyramiden har desuden et klimablik, dvs. at du tager hensyn til klimaet ved at spise efter madpyramiden. 

   
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Omsorg, sundhed og pædagogik, Sundhed

Måltidet & ældre i eget hjem

Forfattere:
ÆldreForum, Thomas Frovin Jensen, Lise Hove, Agnete N. Pedersen, Jette Thuesen, Claus Bøgelund Nielsen, Lene Lone Pedersen, Eggert Christiansen, Anne Marie Beck, Boye Top Christensen
Udgiver:
ÆldreForum
Beskrivelse:

Kostens betydning for sundhed og fysisk velvære er velkendt. Knap så kendt er det, at de praktiske gøremål, der er knyttet til måltidet - som fx planlægning, indkøb og tilberedning af maden - har så stor betydning, at mange ældre oplever tab af selvb... 

   
(1) | 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Teknologi, byggeri og transport

Undervisningsmaterialer om bæredygtighed i EUD

Forfattere:
Nationalt center for undervisning i natur, teknik og sundhed, Midtjylland (NTS)
Udgiver:
Mercantec
Beskrivelse:

Materialerne består af en generel del om almene aspekter af bæredygtighed, som er fælles for alle fire materialer, efterfulgt af en del som specifikt arbejder med bæredygtighed inden for hver af de fire EUD-indgange. Materialerne er endvidere kompati...