Vis

Din søgning gav 4 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Arbejdsmiljø, Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Omsorg, sundhed og pædagogik, Sundhed

Bogen om allergi

Forfattere:
Joan Grønning
Udgiver:
Forlaget Tekstxpressen
Beskrivelse:

”Bogen om Allergi” - en unik opslagsbog og den mest omfattende danske bog om allergi. Bogen beskriver fakta og forebyggelse af alle allergityper. Bogens faglige indhold er gennemgået af 10 førende danske allergieksperter. Her er alt fra... 

 
(2) | 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Brancheopgaver - Detailslagter

Forfattere:
Erhvervsskolernes Forlag
Beskrivelse:

Brancheopgaverne for detailslagterfaget består af 3 gange 5 opgaver. Opgaverne 1-5 skal afleveres mellem 1. og 2. skoleophold. Opgaverne 6-10 skal afleveres mellem 2. og 3. skoleophold. Opgaverne 11-15 skal afleveres mellem 3. og 4. skoleophold. ... 

 
Arbejdsmiljø, Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Omsorg, sundhed og pædagogik, Sundhed

eBogen om allergi

Forfattere:
Joan Grønning
Udgiver:
Forlaget Tekstxpressen
Beskrivelse:

”Bogen om Allergi” - en unik opslagsbog og den nyeste og mest omfattende danske bog om allergi. ”Bogen om Allergi” beskriver alle allergityper - både fakta og forebyggelse i hverdagen. Bogens faglige indhold er gennemgået af 10 førende danske... 

  
(3) | 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Slagterbogen

Forfattere:
Lone Borg
Beskrivelse:

Slagterbogen er den solide tilgang til den grundlæggende viden, enhver detailslagter skal have. Den dækker hele uddannelsen og er opdelt i 5 dele: 1: Alment Hygiejne, konservering, emballage, værktøj og beklædning, arbejdsmiljø. 2: Salg og...