Erhvervsuddannelser Mejerist

Vis

Din søgning gav 11 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Faglig Regning For Mejerielever

Forfattere:
Jens Karl Rasmussen, Paul Stein Jensen
Beskrivelse:

Et uundværligt værktøj i forbindelse med faglig regning for mejerielever. Indeholder emner som standardisering af mælkeprodukter, svindberegning og mælkens afregning til leverandørerne. Hertil kommer en omfattende samling af opgaver inden for områd... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Mejerilære 1

Forfattere:
E. Wagner Nielsen, Jens A. Ullum
Beskrivelse:

Mejerilære 1 udgør sammen med Mejerilære 2 - de meget roste grundbøger til faget Mejerilære. Mejerilære 1 indeholder aktuel viden om mejeribrugets udvikling, mælkekemi, mælkekvalitet, mælkens skumning, varmebehandling, membranfiltrering, rengøring og... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Mejerilære 2

Forfattere:
Jens A. Ullum, E. Wagner Nielsen
Beskrivelse:

Mejerilære 2 udgør sammen med Mejerilære 1 grundbøgerne til faget Mejerilære for mejerilærlinge og forkursus for mejeribrugsstuderende. Mejerilære 2 beskæftiger sig med smør og blandingsprodukter, ost, mælkekonserves, kasein og kaseinater, konsumm... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Mejerimaskinlære 1

Forfattere:
Poul V. Hansen, Eigil Eskelund
Beskrivelse:

Mejerímaskinlære 1 omhandler maskiner generelt og behandler emner som materialer. kraftoverføring, smøremetoder, rør og rørforbindelser, følere, varme, fødevand, kedler, køleanlæg, trykluft, spildevand, membranfiltrering og CIP-anlæg. I slutninge... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Mejerimaskinlære 2

Forfattere:
Eigil Eskelund, Poul V. Hansen
Beskrivelse:

Mejerimaskinlære 2 omhandler maskiner og udstyr specifikt konstrueret til brug i mejerier og behandler emner som tankvogne, tanke, pumper, homogenisatoren, filtre og centrifuger, pasteuriseringsapparater, maskiner og redskaber til osteriet, maskiner... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Mejeriproduktion

Forfattere:
Paul Stein Jensen
Beskrivelse:

Den ideelle lærebog til faget mejeriproduktion for mejerilærlinge. Giver en bred basisviden om grundelementerne i moderne mejeriproduktion. Mælkens sammensætning og behandling, smør- og osteproduktion, konsummælksprodukter, iskrem og konserves samt... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Mikrobiologi – Mejeri

Forfattere:
Jens Jørgen Nielsen , Paul Stein Jensen
Beskrivelse:

Mikrobiologi er fremstillet til brug for undervisningen i mikrobiologi inden for mejeriuddannelserne. Andre uddannelser, der beskæftiger sig med emnet, har også glæde af denne bog. Mikrobiologi er opbygget over områdefagets pensum og giver derme... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Mikrobiologi og bioteknik

Forfattere:
E. Waagner Nielsen, J. M. Buch Kristensen
Beskrivelse:

Mikrobiologi og bioteknik giver en dybtgående indføring i genteknologi, fermentering og mikrobiologiske processer på områder, der er af særlig betydning i relation til mejeri- og levnedsmiddelområdet. Bogen er primært udarbejdet som lærebog for... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Mælkekemi

Forfattere:
E. Wagner Nielsen
Beskrivelse:

Mælkekemi er skrevet med henblik på uddannelse af mejeriteknikere og procesteknologer, men kan også anvendes som orienterings- og opslagsværk af andre, der beskæftiger sig med mælk og mejeriprodukter. Bogen giver et omfattende indblik i mælkens... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Osteteknologi

Forfattere:
J. M. Buch Kristensen
Beskrivelse:

En dyberegående indføring i teknologien ved fremstilling af ikke bare danske, men næsten alle internationalt fremstillede oste. Bogen er først og fremmest beregnet som en lærebog for mejeriteknologer, men kan anvendes af alle, der interesserer sig... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Smør- og Fedtteknologi

Forfattere:
J.M. Buch Kristensen
Beskrivelse:

Smør- og fedtteknologi er et moderne og tidssvarende værk, der giver en solid faglig viden om fedtstoffers forekomst - og fysiske egenskaber, den kemiske omdannelse af fedt samt blandingsprodukter. Indeholder et væld af skemaer over den kemiske samme...