• Du er her:
  • AMU
  • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Vis

Din søgning gav 191 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48152 Diæter og ernæringsterapi 1

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48152 Diæter og ernæringsterapi 1 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48152 Diæter og ernæringsterapi 2

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48152 Diæter og ernæringsterapi 2 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48281 Performance i servering

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48281 Performance i servering 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48282 Valg af vine til menu og gæster

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48282 Valg af vine til menu og gæster 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48283 Menu Engineering til spisestedets menukort

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48283 Menu Engineering til spisestedets menukort 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48284 Kuvert- og madbrød bagt i restauranten

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48284 Kuvert- og madbrød bagt i restauranten 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48288 Serviceorienteret betjening af gæster

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48288 Serviceorienteret betjening af gæster 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48290 Økologi og bæredygtighed i restauranter

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48290 Økologi og bæredygtighed i restauranter 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48373 Diæt- og allergivenligt brød

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48373 Diæt- og allergivenligt brød 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48375 Sandwich og caféretter

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48375 Sandwich og caféretter 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48397 Patogene mikroorganismer i risikoanalyse

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48397 Patogene mikroorganismer i risikoanalyse 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48401 Local Farming & Local Cooking

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48401 Local Farming & Local Cooking 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48433 rundt om konflikter med gæsten 2

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48433 rundt om konflikter med gæsten 2