• Du er her:
  • AMU
  • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Vis

Din søgning gav 191 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48030 Samarbejde om værtskab i virksomheden

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48030 Samarbejde om værtskab i virksomheden 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48031 Næringsrige retter med fuldkorn - HRS

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48031 Næringsrige retter med fuldkorn - HRS 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48032 Sundere valg på menukortet

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalg for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48032 Sundere valg på menukortet 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48122 Helhedsforståelse i produktionskøkkener

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48122 Helhedsforståelse i produktionskøkkener 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48123 Inspirerende mad for vegetarer og veganere

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48123 Inspirerende mad for vegetarer og vagenere 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48126 Forædling i industrislagtning

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48126 Forædling i industrislagtning 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48131 Konceptudvikling for detailslagtere

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48131 Konceptudvikling for detailslagtere 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48138 Gastronomi uden fødevareallergi

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48138 Gastronomi uden fødevareallergi 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48138 Gastronomi uden fødevareallergi

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48138 Gastronomi uden fødevareallergi 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48148 Smoothies og små måltider To Go

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48148 Smoothies og små måltider To Go 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48149 Diæter med energireduceret kost

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48149 Diæter med energireduceret kost 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48150 Gæstebetjening ved klager i receptionen

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48150 Gæstebetjening ved klager i receptionen 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48151 Service og gæstebetjening af turister

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48151 Service og gæstebetjening af turister