• Du er her:
  • AMU
  • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Vis

Din søgning gav 191 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47823 Pynt som blikfang i slagterbutikken

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47823 Pynt som blikfang i slagterbutikken 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47988 Reducering af madspild

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47988 Reducering af madspild 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48006 Kød som råvare i madproduktionen

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48006 Kød som råvare i madproduktionen 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48007 Alt godt fra fisk i storkøkkener

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48007 Alt godt fra fisk i storkøkkener 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48008 Sundere kager og desserter

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48008 Sundere kager og desserter 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48009 Receptionens innovative serviceydelser

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48009 Receptionens innovative serviceydelser 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48010 Branding og afsætning i receptionen

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48010 Branding og afsætning i receptionene 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48015 Industriel detailudskæring

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48015 Industriel detailudskæring 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48021 Danske tapas

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48021 Danske tapas 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48029 Samarbejdet bag gæstebetjeningen

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48029 Samarbejdet bag gæstebetjeningen