• Du er her:
  • AMU
  • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Vis

Din søgning gav 191 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47570 Slagteprocesser og arbejdsforhold

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47570 Slagteprocesser og arbejdsforhold 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47666 Forny måltidet med andre råvarer

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47666 Forny måltidet med andre råvarer 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47667 Årstidernes råvarer i måltiderne

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47667 Årstidernes råvarer i måltiderne 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47672 Grundlæggende madproduktion

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47672 Grundlæggende madproduktion 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47673 Grundlæggende kost og menuplanlægning

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47673 Grundlæggende kost og menuplanlægning 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47676 Kostberegning og vejledning

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47676 Kostberegning og vejledning 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47728 Prisberegning for gastronomer

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47728 Prisberegning for gastronomer 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47729 Danske egnsretter på menuen

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47729 Danske egnsretter på menuen 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47731 kreative retter med korn og spirer

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47731 kreative retter med korn og spirer 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47795 Økologi i den daglige madproduktion

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47795 Økologi i den daglige madproduktion 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47804 Omlægning til økologisk madproduktion

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47804 Omlægning til økologisk madproduktion 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47819 Indførelse af økologi i storkøkkener

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47819 Indførelse af økologi i storkøkkener 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47822 Bake off for bagere

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47822 Bake off for bagere