• Du er her:
  • AMU
  • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Vis

Din søgning gav 191 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47400 Salg- og servicekompetencer i bagerbutikken

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47400 Salg- og servicekompetencer i bagerbutikken 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47401 Sortimentsudvikling i bagerier

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47401 Sortimentsudvikling i bagerier 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47402 Kvalitetssikring i bagerier

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47402 Kvalitetssikring i bagerier 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47514 Sundere og lækkert smørrebrød

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47514 Sundere og lækkert smørrebrød 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47520 Rundt om konflikter med gæsten

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47520 Rundt om konflikter med gæsten 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47528 Mad og motion

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47528 Mad og motion 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47529 Ernæring og økologi med spisemærket

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47529 Ernæring og økologi med spisemærket 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47564 Sæsonen-gastronomi med optimering

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47564 Sæsonen-gastronomi med optimering 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47567 Gastronomen som vært

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47567 Gastronomen som vært 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47569 Grundlæggende svineslagtning

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47569 Grundlæggende svineslagtning