• Du er her:
  • AMU
  • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Vis

Din søgning gav 191 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

46933 Moderne flødekager

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 46933 Moderne flødekager 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47066 Sund og velsmagende mad til voksne

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalg for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47066 Sund og velsmagende mad til voksne 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47070 Chokolade som blikfang og salgsobjekt

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47070 Chokolade som blikfang og salgsobjekt 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47303 Rugbrød med surdej

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47303 Rugbrød med surdej 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47307 Mad til turen

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47307 Mad til turen 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47308 Gårsdagens overproduktion

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47308 Gårsdagens overproduktion 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

47398 Slagterkurven

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalg for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 47398 Slagterkurven