• Du er her:
  • AMU
  • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Vis

Din søgning gav 191 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

46658 'Mad som i gamle dage' for storkøkkener

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 46658 'Mad som i gamle dage' for storkøkkener 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

46810 Madproduktion med læringsaktiviteter

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 46810 Madproduktion med læringsaktiviteter 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

46812 Take-away koncept for produktionskøkkener

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalg for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 46812 Take-away koncept for produktionskøkkener 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

46832 Nyt nordisk køkken

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 46832 Nyt nordisk køkken 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

46860 Brugerindflydelse i produktionsplanlægning

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 46860 Brugerindflydelse i produktionsplanlægning 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

46862 Kulturforståelse anvendt i gæstebetjening

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 46862 Kulturforståelse anvendt i gæstebetjening 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

46895 Brugerdreven mad- og måltidsudvikling

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 46895 Brugerdreven mad- og måltidsudvikling 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

46902 Teknologi i den daglige madproduktion

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalg for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 46902 Teknologi i den daglige madproduktion 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

46931 Smagsudvikling og salg af chokolade

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalg for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 46931 Smagsudvikling og salg af chokolade 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

46931 Smagsudv. & salg af chokolade

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 46931 Smagsudv. & salg af chokolade