• Du er her:
  • AMU
  • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Vis

Din søgning gav 191 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

48434 Grill - åben ild i restauranten

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 48434 Grill - åben ild i restauranten 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

49373 Service til gæster med funktionsnedsættelse

Forfattere:
KHRU
Beskrivelse:

Du kan forstå og anvende viden om oplevelsesøkonomiens grundlæggende principper, interaktion, forventningsafstemning og produktkendskab, til at skabe mindeværdige service i mødet med gæsten på restaurant eller hotel. Den mindeværdig service sættes i... 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Almen fødevarehygiejne

Forfattere:
Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen
Beskrivelse:

Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver en viden om at tilberede mad, så den ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme. Bogen er skrevet i samarbejde med en læsekonsulent og indeholder: •Lovgivning og fødevarekontrol. •Hvad er mikro... 

 
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Almen fødevarehygiejne - basisuddannelsen

Forfattere:
Solveig Sørensen
Beskrivelse:

Det øgede antal fødevarebårne sygdomme i den danske befolkning har nødvendiggjort indførelsen af hygiejneuddannelser og materiale tilpasset disse uddannelser. Almen Fødevarehygiejne giver basale oplysninger om årsager til og om løsninger på hygie... 

 
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Broccoli-effekten. Antioxidanter. Resveratrol. Hormesis. Nrf2.

Forfattere:
Ole Terney
Beskrivelse:

Hvorfor er broccoli sundt? Hvad er antioxidanter og hvordan virker de i kroppen? Frugt og grønt - virkninger på kroppen. Cellens afgiftningssystemer. Rødvin-stoffet resveratrol. Virkninger på hjertesygdomme. 

  
AMU til flygtninge og indvandrere og tværgående AMU, Bygge og anlæg (BAI), Det pædagogiske område og SOSU-området (EPOS), Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse (HAKL), Individuel kompetencevurdering (IKV), Industriens arbejdsmarkedsuddannelser, Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU), Mejeri- og jordbrug (MJE), Metalindustriens arbejdsmarkedsuddannelser, Service (SUS), Svejsning og fyringsteknik (IF & MI), Tekniske installationer og energi – VVS, el og skorstensfejer, Transporterhvervet (TUR), Træindustri (TE)

CD-ORD 10

Forfattere:
Vitec MV
Beskrivelse:

CD-ORD 10 er seneste version af det kendte pc-værktøj, der hjælper med at læse og skrive. Med CD-ORD kan eleven få læst al tekst op via forskellige strategier og highlight, få kontekstbaserede ordforslag, stavehjælp, ordprædiktion, generere egne... 

  
(2) | 
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Dørmænd

Forfattere:
Erhvervsskolernes Forlag
Beskrivelse:

Dørmandsfunktionen skal varetages af personer, der har taget uddannelsen og bestået prøven. Dette hæfte er udarbejdet til at opfylde kravene til uddannelsen. Den indeholder derfor afsnit om: Service: En dørmands funktion som servicemedarbejder... 

 
AMU til flygtninge og indvandrere og tværgående AMU, Bygge og anlæg (BAI), Det pædagogiske område og SOSU-området (EPOS), Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse (HAKL), Industriens arbejdsmarkedsuddannelser, Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU), Mejeri- og jordbrug (MJE), Metalindustriens arbejdsmarkedsuddannelser, Service (SUS), Svejsning og fyringsteknik (IF & MI), Tekniske installationer og energi – VVS, el og skorstensfejer, Transporterhvervet (TUR), Træindustri (TE)

EduLife Connect

Udgiver:
Wizkids A/S
Beskrivelse:

EduLife Connect med UNI-Login flytter din skole i skyen. Du får adgang til Google Apps for Education med UNI-Login, automatisk brugersynkronisering og en række avancerede funktioner, så som oprettelse af hold og mapper. ********** EduLife Connect... 

  
AMU til flygtninge og indvandrere og tværgående AMU, Bygge og anlæg (BAI), Det pædagogiske område og SOSU-området (EPOS), Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse (HAKL), Industriens arbejdsmarkedsuddannelser, Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU), Mejeri- og jordbrug (MJE), Metalindustriens arbejdsmarkedsuddannelser, Svejsning og fyringsteknik (IF & MI), Tekniske installationer og energi – VVS, el og skorstensfejer, Transporterhvervet (TUR), Træindustri (TE)

Evaluering af erfaringer med AMU-kursuspakker

Udgiver:
Træets Efteruddannelsesudvalg
Beskrivelse:

Det er evalueringens formål at afdække erfaringerne med AMU-kursuspakker inden for Træets Efteruddannelsesudvalg. Evalueringen skal især have fokus på AMU-kursuspakkerne, der er udviklet til at give standardmerit i forhold til Erhvervsuddannelse for... 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

FKB 2279

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspiarationsmateriale til AMU-kurser ved FKB 2279 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

FKB 2281

Forfattere:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til AMU-kurser ved FKB 2281 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

FKB 2286

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til AMU-kurser ved FKB 2286 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

FKB 2799

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til AMU-kurser ved FKB 2799 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

General Food Hygiene

Forfattere:
Benny Løvholm Christensen, Solveig Sørensen
Beskrivelse:

Almen Fødevarehygiejne - certifikatet - nu på engelsk! This booklet is an indispensable help for everybody that needs knowledge on the subject of food borne diseases and practical guidelines on how to avoid these diseases. The following subject...