• Du er her:
  • AMU
  • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Vis

Din søgning gav 191 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

42751 Markedsføring af bageri og konditori

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 42751 Markedsføring af bageri og konditori 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

42886 Mad til børn - sunde børn

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 42886 Mad til børn - sunde børn 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

42887 Mad til børn - organisering og samarbejde

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 42887 Mad til børn - organisering og samarbejde 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

42888 Børn og mellemmåltider

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 42888 Børn og mellemmåltider 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

43058 Konservering af kødvarer

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 43058 Konservering af kødvarer 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

43059 Mad til børn på restaurant og café

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 43059 Mad til børn på restaurant og café 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

43060 Det klimavenlige køkken

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 43060 Det klimavenlige køkken 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

43061 Varmedbehandling af kødvarer

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 43061 Varmedbehandling af kødvarer 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

43150 Den danske kvalitetsmodel

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 43150 Den danske kvalitetsmodel 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

43734 Menuvejledning ved gæstebetjening

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 43734 Menuvejledning ved gæstebetjening 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

45531 Salat og salatbar i madfremstilling

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 45531 Salat og salatbar i madfremstilling