Vis

Din søgning gav 3 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

General food hygiene - the certificate training

Forfattere:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor & Kødbranchen
Beskrivelse:

English: “General food hygiene – the certificate training” er en direkte oversættelse af hæftet ”Almen fødevarehygiejne – certifikatuddannelsen”, 19. udgave, 2. oplag 2009. The primary target group for this booklet is course members participatin... 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU), Mejeri- og jordbrug (MJE)

Smag for etik. På sporet efter fødevareetikken

Forfattere:
Christian Coff
Udgiver:
Museum Tusculanums Forlag
Beskrivelse:

I denne bog gøres fødevarerne til omdrejningspunktet for en refleksion over det gode liv. Forfatteren anvender filosofi og etik til at udvikle en forståelse af, hvordan man kan forholde sig etisk til fødevarerne. Produktionshistorie og sporbarhed er... 

 
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Vejledning til undervisere - om prøver i AMU

Forfattere:
Uddannelsessekretariatet
Beskrivelse:

Vejledning til undervisere om prøver i AMU. Fungerer som et værktøj for at undervisere til at integrer prøver i undervisningen på AMU kurser.