Din søgning gav 28 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Alt godt fra fisk i storkøkkener

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Diæter med energireduceret kost

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Diæter og ernæringsterapi 1

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Diæter og ernæringsterapi 2

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Ernæring og Økologi med Spisemærket

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Forny måltidet med sundere råvare

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Grundlæggende ernæring og måltidsplanlægning

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Grundlæggende kost- og menuplanlægning

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Grundlæggende madproduktion

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Gårsdagens overproduktion

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Helhedsforståelse i produktionskøkkener

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Indførelse af økologi i storkøkkener

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Inspirationskøkkenet i daginstitutioner og SFO

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Inspirerende mad til vegetarer og veganere

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Kostberegning og vejledning

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale.