Din søgning gav 22 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Bønner og linser - grønne proteiner i sunde retter

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Danske egnsretter på menuen

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Danske tapas

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Gastronomen som vært

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Grill - åben ild i restauranten

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Insekter - andre proteiner på menukortet

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Kreative retter med korn og spirer

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Kuvert- og madbrød bagt i restauranten

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Local Farming & Local Cooking

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Menu Engineering til spisestedets menukort

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Næringsrige retter med fuldkorn

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Prisberegning for gastronomer

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Ressourcekøkkenet - bæredygtig madfremstilling

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Råvarer med energi- og sundhedsfremmende stoffer

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale.