Din søgning gav 14 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Branding og afsætning i reception

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Gæstebetjening ved klager i receptionen

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Performance i servering

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Receptionens innovative serviceydelser

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Rundt om konflikter med gæsten

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Rundt om konflikter med gæsten 1

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Rundt om konflikter med gæsten 2

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Salg og service i gæstebetjeningen

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Samarbejdet bag service i gæstebetjeningen

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Samarbejdet om værtskabet på hotel og restaurant

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Service og gæstebetjening af turister

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Service og værtskab på hotel og restaurant

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Serviceorienteret betjening af gæster

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Valg af vine til menu og gæster

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale.