Din søgning gav 11 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Bake off for professionelle bagere

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Biokemiske processer ved fremstilling af brød

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Chokolade som blikfang og salgsobjekt

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Erhvervsproduktion af iscreme, parfait og sorbet

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Erhvervsproduktion af iscreme, parfait og sorbet 2

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Konceptudvikling for bager og konditor

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Kvalitetssikring i bageriet

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Moderne frugttærter

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Salg- og servicekompetencer i bagerbutikken

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Signaturbrød

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Sortimentsudvikling i bageriet

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale.