Førstehjælp i Børnehøjde  

Materialetype:
  
Indhold:
Materialekasse
Målgruppe:
Dagtilbud
Alsidig personlige udvikling, Sociale kompetencer
Aldersgruppe:
3-6 år
Klassetrin:
0.-2. kl.
Registreret af:
Børneulykkesfonden

Hovedstadens Beredskab og Børneulykkesfonden har derfor iværksat kampagnen ”Førstehjælp i børnehøjde”, som er målrettet børnehavebørn og indskolingsbørn. Kampagnen er bygget op således, at børnene både gennem leg, teori og praktiske opgaver og aktiviteter lærer om førstehjælp. Med kampagnepakken følger nemlig også læringsplancher, hvor der udspilles en situation, som børn og voksne sammen kan snakke om og finde frem til den rigtige løsning. Kampagnen skal sætte fokus på læring af førstehjælp, men på en måde så selv de mindste kan være med. Al læringen i pakken foregår gennem leg, for legen er nemlig noget af det vigtigste i forhold til at få børn til at lære og huske. Det er her de udvikler sig og kan afprøve forskellige idéer i trygge rammer. Med i undervisningspakken er også udstyr, som børnene kan benytte, når de selv skal prøve at udøve førstehjælp. Udstyret består bl.a. af to juniorredder veste, en “øvetelefon”, bamse og plaster. Og når projektet så er gennemført, får børnene et diplom, der viser, at de har gennemført et førstehjælps-kursus i børnehøjde. Når du bestiller materialepakke får du: 2 JuniorRedder refleksveste 7 læringsplancher 1 førstehjælpsspil inkl. brikker (pakkes sammen med læringsplancherne) 25 diplomer 25 forældrefoldere 1 pædagogisk vejledning inkl. aktiviteter 25 stk. pixibøger 2 plakater til ophæng 1 paptelefon 1 ildelefant bamse 1 opbevaringskasse til materialet 25 pakker plaster til leg Pakken koster 275 kr. som dækker porto, emballage, administration m.m. 

Bogkortets ID
95580114
Dato for offentliggørelse
25. august 2016
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Er læremidlet i sig selv en læse- og skriveteknologi (værktøj) eller er hovedintention i det digitale læremiddel bredt at understøtte elever med læse- og skrivevanskeligheder?
Nej
Det digitale læremiddel tillader anvendelsen af læse- og skriveteknologi
Nej
Indeholder det digitale læremiddel inspirationsmateriale til, hvordan det anvendes med udgangspunkt i Forenklede Fælles Mål?
Ja
Kan det digitale læremiddel afvikles på pc/bærbar pc?
Nej
Kan det digitale læremiddel afvikles på tablets/smart-phones?
Nej
Særlige krav til udstyr?
Nej
Anvendes et autentifikationssystem?
Nej
Brugsrettigheder
Dansk ophavsret - ingen Creative Commons-licenser angivet.
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende, Underviser
Samarbejdspartnere
Hovedstadens Beredskab, Børneulykkesfonden
Pris (ekskl. moms) og vilkår
Pakken koster 275 kr. som dækker porto, emballage, administration m.m.
Emneord
Førstehjælp
Aldersgruppe
3-6 år
Klassetrin
0.-2. kl.
Læringsmål
  • Dagtilbud
    • Tema
      • Alsidig personlige udvikling
      • Sociale kompetencer