Kommentarer

Kød med omtanke  

Forfattere:
Helen Bülow, Hans Bülow
Materialetype:
  
Indhold:
AV-materiale
Målgruppe:
Stx
Naturgeografi, Samfundsfag
Hf
Geografi, Naturvidenskabelig faggruppe, Samfundsfag
Registreret af:
Batavia Media ApS

Den voksende kødproduktion har konsekvenser for miljø, natur og klima. Der sættes fokus på foderproduktionens konkurrence om arealer til bl.a. natur og udledning af næringsstoffer og drivhusgasser fra bl.a. husdyrgødning. I filmen følges en gruppe kødelskere og en gruppe vegetarer og lægger op til en diskussion af hvordan man spiser kød med omtanke. 

Bogkortets ID
84512631
Dato for offentliggørelse
22. december 2014
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende
Fotograf
Thomas Hartz-Olsson
Emneord
Økologi, Kød, Vegetar, Veganer, Klima
Læringsmål
  • Hf
    • Geografi
      • C niveau
    • Naturvidenskabelig faggruppe
    • Samfundsfag
      • C niveau
  • Stx
    • Naturgeografi
      • C niveau
    • Samfundsfag
      • C niveau