Kommentarer

Anvendelse og vedligeholdelse af udkørselsmaskine  

Forfattere:
Bo Brochmann, Skovskolen, Københavns Universitet, Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning.
Udgiver:
Mejeri- og Jordbrugets Efteruddannelsesudvalg
Materialetype:
  
Indhold:
Grundbøger og systemer
Målgruppe:
AMU
Mejeri- og jordbrug (MJE)
Registreret af:
Jordbrugets Uddannelser

Dette elevmateriale indeholder hovedtræk af de faglige- og praktiske kompetencer, som deltageren skal tilegne sig i Amu uddannelse 6933 Anvendelse af udkørselsmaskine. Det kan bruges som støtte for lærerens gennemgang i teori og give inspiration til tilrettelæggelsen af praktiske opgaver. 

Bogkortets ID
77446493
Dato for offentliggørelse
9. april 2014
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende, Underviser
Pris (ekskl. moms) og vilkår
Copyright: Januar 2014. Undervisningsministeriet. Undervisningsmaterialet er udviklet af Mejeri- og Jordbrugets Efteruddannelsesudvalg i et samarbejde med Bo Brochmann, Skovskolen, Københavns Universitet, Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning. Materialet kan frit kopieres med angivelse af kilde. Materialet kan frit viderebearbejdes med angivelse af følgende tekst: ”Dette materiale indeholder en bearbejdning af undervisningsmateriale til ”Anvendelse og vedligeholdelse af udkørselsmaskine”, januar 2014 for Undervisningsministeriet i et samarbejde med Bo Brochmann, Skovskolen, Københavns Universitet, Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning.
Emneord
Udkørsel af træ med skovbrugets udkørselsmaskiner, vedligehold af udkørselsmaskiner, vedligeholdelse af hydrauliksystemer
Læringsmål
  • AMU
    • Mejeri- og jordbrug (MJE)
      • Skov- og naturforvaltning og naturformidling