Ultra Fucking Flink  

Forfattere:
Lars Andreas Pedersen, Martin Therkildsen, Louise Marie Pedersen, Tina Werborg
Materialetype:
  
Indhold:
Aktiviteter - laborativt materiale, AV-materiale
Målgruppe:
Dagtilbud
Alsidig personlige udvikling, Kulturelle udtryksformer og værdier, Sociale kompetencer
Klassetrin:
3.-6. kl.
Registreret af:
FFLINK ApS

Det har været den vildeste oplevelse at lave Ultra Fucking Flink! Gennem tv-programmer og udfordringer skabte vi et univers af overdrevet flinkhed, gåpåmod, kreativitet og overskud. Mest af alt fordi en masse børn var med til at vise vejen frem og tog Ultra Fucking Flink til sig. I en serie på ni tv-programmer inviterede Lars AP kendte, fucking flinke danskere til hjælpe med at gøre Danmark til verdens flinkeste land. Peter Lund, Madsen, Andreas Bo, Hella Joof og seks andre kendte gæster fortalte hvordan man kan bruge bl.a. musik, samtale og komik til at skabe flinkhed. Programmerne er en god mulighed for at blive lidt klogere på alt det der rører sig når det handler om at være flink. Hvorfor er det fedt? Hvorfor er det nogle gange svært? Hvad findes der er af gode eksempler man kan lade sig inspirere af? Hvad betyder det for en selv, og for ens omgangskreds at man er flink? Efter programmerne fortsatte bevægelsen på siden Facebook.com/ultrafflink. Her gav vi landets børn og unge udfordringer til, gennem aktioner, at hacke hverdagen og inspirere til nye, overskudsagtige måder at være sammen på. Og de udfordringer blev løst på spændende måder af alle de børn som var med. I kan genlæse alle udfordringerne og måske udfordre jer selv og se hvor mange I har mod på at løse. I kan give dem til jeres venner, printe dem ud oppe i skolen – måske kan I dyste med jeres familie om hvem der kan lave dem. Måske er du skolelærer, så skal du endelig bare lade dig inspirere af dem – brug alt det du har lyst til så meget som du vil! Det gælder om at få flinkheden ud – så det er bare at gå i gang. 

Bogkortets ID
75912259
Dato for offentliggørelse
25. februar 2014
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Er læremidlet i sig selv en læse- og skriveteknologi (værktøj) eller er hovedintention i det digitale læremiddel bredt at understøtte elever med læse- og skrivevanskeligheder?
Nej
Det digitale læremiddel tillader anvendelsen af læse- og skriveteknologi
Nej
Kan det digitale læremiddel afvikles på pc/bærbar pc?
Nej
Kan det digitale læremiddel afvikles på tablets/smart-phones?
Nej
Særlige krav til udstyr?
Nej
Hvilke gængse webbrowsere kan det digitale læremiddel afvikles i?
Alle
Anvendes et autentifikationssystem?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende, Underviser
Omfang
10 udfordringer på hver 2 sider på fflink.dk. Derudover 9 TV-programmer på 14 min.
Emneord
Ministeriet for Børn og Undervisnings tips- og lottomidler, Børn, Fucking Flink, Aktivisme, DR Ultra, TV-program, Børnecentreret læring, Social innovation, Verdens flinkeste land, Hacktivisme, Hverdagseventyr, Udfordringer
Klassetrin
3.-6. kl.
Læringsmål
 • Dagtilbud
  • Tema
   • Alsidig personlige udvikling
   • Kulturelle udtryksformer og værdier
   • Sociale kompetencer