Kommentarer

Klassesæt med 6 stk. genopladelige Bee-Bots og dockingstation  

Materialetype:
  
Indhold:
Supplerende materiale, Aktiviteter - laborativt materiale
Målgruppe:
Grundskole
Engelsk, Færdselslære, Matematik
Klassetrin:
0.-3. kl.
Registreret af:
Hippomini ApS

Prisvindende programmerbar gulv robot. Bee-Bot's enkle og børnevenlige design er et perfekt udgangspunkt for at undervise i kontrol, retningsbestemt sprog og små børn lære nemt at programmere Bee-Botten til at køre rundt i forskellige retninger og ud på "eventyr". Bee-Bot klassesæt er inkl.:6 x Genopladelige Bee-Bots,samt 1 x Genopladelig Docking Station for 6 enheder. Har et robust design. Farverige kontrol knapper. Kan huske op til 40 trin. Nem at programmere. Lyd og lysende øjne bekræfter din instruktion. Flytter sig præcist 15cm ad gangen og vender sig i 90°. Mål: (L) 13cm (B) 10cm (H) 7cm, SLUT MED batterier og små skruer - Bee-Bot kan nu genoplades med det medfølgende USB kabel. Bee-Bot kan enten oplades via din computer eller via en stikkontakt med en USB netadapter (medfølger ikke). Fra 3 år og opefter Egenskaber Bee-Bot er genopladelig, så man slipper for at købe batterier. Godt for både miljø og budgettet. Dockingstation til opbevaring og genopladning. Kommer med bærehåndtag og plads til 6 Bee-Bots. - Perfekt til øvelser i rækkefølge, programmering og læren om retning - Populær og kendt for sine brugervenlighed og børnevenlige design - afprøvet og prisvindende! 

Bogkortets ID
65300126
Dato for offentliggørelse
22. august 2013
Er læremidlet interaktivt?
Ja - i betydelig grad
Er læremidlet i sig selv en læse- og skriveteknologi (værktøj) eller er hovedintention i det digitale læremiddel bredt at understøtte elever med læse- og skrivevanskeligheder?
Ja
Kan det digitale læremiddel afvikles på pc/bærbar pc?
Nej
Kan det digitale læremiddel afvikles på tablets/smart-phones?
Nej
Særlige krav til udstyr?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende
Designer
TTS
Pris (ekskl. moms) og vilkår
Klassesæt med 6 stk. genopladelige Bee-Bots og dockingstation 2.277 kr.
Emneord
Lær og leg
Klassetrin
0.-3. kl.
Læringsmål
 • Grundskole
  • Fag (Forenklede Fælles Mål)
   • Engelsk
   • Færdselslære
   • Matematik
Kommentar til brug i undervisningen
Prisvindende programmerbar gulv robot, Bee-Bot's enkle og børnevenlige design giver et perfekt udgangspunkt for undervisning i kontrol, retningsbestemt sprog og selv små børn lærer nemt at programmere Bee-Bot's til at køre rundt i forskellige retninger og ud på "eventyr"