Kommentarer

Det professionelle køkken  

Forfattere:
Ulla Bach Jensen
Materialetype:
 
Indhold:
Grundbøger og systemer
Målgruppe:
Erhvervsuddannelser
Fødevarer, jordbrug og oplevelser
Registreret af:
praxis

Det professionelle køkken dækker faget Metodik, produktion, planlægning, kalkulation og kvalitet for ernæringsassistenter. Teorien følges op af praktiske eksempler samt opgaver, der perspektiverer stoffet. Bogen indeholder følgende kapitler: •Tilrettelæggelse af måltider •Metodik •Produktionsformer •Planlægning af køkkenets arbejdsopgaver •Miljøvenlig og bæredygtig storkøkkendrift •Ergonomi og arbejdsmiljø i køkkenet •Beregning/kalkulation •Kvalitetsarbejde i storkøkkenet  

Bogkortets ID
42269798
Dato for offentliggørelse
28. juni 2012
Udgivelsesdato
22. juni 2012
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende
Omfang
208 sider
Udgave/version
1. udgave
ISBN
978-87-7082-344-9
Pris (ekskl. moms) og vilkår
330,00 kr. ekskl. forsendelse
Emneord
Storkøkken, Metodik, Ernæringsassistent
Læringsmål
  • Erhvervsuddannelser
    • Indgange
      • Fødevarer, jordbrug og oplevelser
        • Ernæringsassistent
          • Ernæringshjælper