Vild med kylling, lærervejledning til opskrifter og udskæring af kylling (tillæg)  

Serietitel:
Vild med kylling
Udgiver:
Landbrug & Fødevarer
Materialetype:
  
Indhold:
Lærervejledning
Målgruppe:
Grundskole
Madkundskab, Madkundskab - valgfag
Klassetrin:
5.-8. kl.
Registreret af:
Landbrug & Fødevarer

Vejledning til praksis i forbindelse med materialet "Vild med kylling". Indeholder en oversigt over angiver hvilke kyllingeudskæring, der anvendes i opskriften, hvilke grøntsager, frugter og kulhydratrige fødevarer, der er anvendt eller kan anvendes som tilbehør. Desuden er det angivet, på hvilke klassetrin opskriften kan anvendes. PÅ her opskrift er der indsat energifordeling. 

Bogkortets ID
40454607
Dato for offentliggørelse
1. maj 2012
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Underviser
Anden bidragyder
Kirsten Marie Pedersen
Omfang
8 s.
Emneord
Kylling, madkultur, opskrifter, fødevarekendskab, Sundhed, madkultur
Klassetrin
5.-8. kl.
Læringsmål
  • Grundskole
    • Fag (Forenklede Fælles Mål)
      • Madkundskab
      • Madkundskab - valgfag
Kommentar til brug i undervisningen
Tillæg til lærervejledningen til "Vild med kylling"