Vild med kylling, lærervejledning  

Serietitel:
Vild med kylling
Forfattere:
Landbrug & Fødevarer
Materialetype:
   
Indhold:
Lærervejledning, Kopimateriale
Målgruppe:
Grundskole
Madkundskab, Madkundskab - valgfag
Klassetrin:
5.-8. kl.
Registreret af:
Landbrug & Fødevarer

Hvad skal man vide, når man køber kylling, og hvordan skal den behandles i køkkenet? De spørgsmål får eleverne svar på, men også spørgsmål om hygiejne, produktionsmetoder, varedeklarationer, mærkning og ernæring bliver berørt.Kylling spises overalt, men hvilken madkultur afspejler tilberedningen og måden den serveres på? Eleverne tages på en gastronomisk rejse fra Danmark til USA, Tyrkiet og Thailand. Med opskrifter og opgaver, får eleverne afprøvet deres sanseapparat. Denne lærervejledning inderholder didaktiske og metodiske overvejelser, samt konkrete forslag til, hvordan materialet kan indgå i hjemkundskabsundervisningen. Indeholder også kopiark 

Bogkortets ID
40453971
Dato for offentliggørelse
1. maj 2012
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Underviser
Anden bidragyder
Hanne Birkum Petersen
Omfang
20 s.
Emneord
Kylling, madkultur, opskrift, hygiejne, partering, fødevarekendskab, mærkningsordninger, dyrevelfærd, sundhed, forbruger, tilberedning
Klassetrin
5.-8. kl.
Læringsmål
  • Grundskole
    • Fag (Forenklede Fælles Mål)
      • Madkundskab
      • Madkundskab - valgfag