Bakterier i din hverdag, lærervejledning  

Serietitel:
Bakterier i din hverdag
Udgiver:
Landbrug & Fødevarer
Materialetype:
   
Indhold:
Lærervejledning
Målgruppe:
Grundskole
Madkundskab, Madkundskab - valgfag, Natur/teknologi
Klassetrin:
5.-7. kl.
Registreret af:
Landbrug & Fødevarer

Materialet ser på de forskellige bakterier, der omgiver os i vores hverdag, og hvordan vi skal forholde os til dem. Gennem opgaver og diskussioner skal eleverne forholde sig til, at bakterier kan være både gavnlige og skadelige for mennesker. Man ser også på hvad man kan gøre for at begrænse dem - både i produktionen og hos den enkelte. Eleverne skal løse opgaver, der gør dem i stand til at skelne mellem forskellige former for bakterier samt bl.a. gennemføre en "smiley"-undersøgelse af deres eget køkken. Der er desuden tilknyttet et oplevelsespræget univers på www.kyllingeskolen.dk med opgaver og inspiration til eleverne. 

Bogkortets ID
40452405
Dato for offentliggørelse
1. maj 2012
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Underviser
Anden bidragyder
Fødevarestyrelsen
Omfang
16
Emneord
Bakterier, Kylling, Salmonella, Campylobacter, Madkundskab, Natur/teknologi
Klassetrin
5.-7. kl.
Læringsmål
  • Grundskole
    • Fag (Forenklede Fælles Mål)
      • Madkundskab
      • Madkundskab - valgfag
      • Natur/teknologi