Kommentarer

Guide til danske råvarer  

Forfattere:
Jane Geertsen Jessen
Udgiver:
Landbrug & Fødevarer
Materialetype:
  
Indhold:
Opslagsværk og samlinger, Supplerende materiale
Målgruppe:
Grundskole
Biologi, Madkundskab, Madkundskab - valgfag, Natur/teknologi, Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab
Klassetrin:
6.-10. kl.
Registreret af:
Landbrug & Fødevarer

Lærermidlet er en guide til råvarer, der produceres i Danmark, og som indgår i vores mad. Guiden kan bruges i faget hjemkundskab som opslagsværk, eller af enhver, der ønsker bedre kendskab til de danske råvarer og deres betydning for vores sundhed. Lærermidlets formål er at formidle viden om råvarer. En viden, som kan være med til at forbedre mad- og måltidsvaner og dermed give bedre ernæring og mere sundhed. 

Bogkortets ID
33809017
Dato for offentliggørelse
5. oktober 2011
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende, Underviser
Sponsor
Undervisningsministeriets tips- og lottomidler til undervisning og folkeoplysning
Emneord
råvare, fødevare, Dansk madkultur, madens opgave, mærkningsordninger, kartofler, sukker, kød, vildt, Fisk og skaldyr, korn, mel og gryn, mælk og mælkeprodukter, æg, fedtstoffer, Frugt og grønt
Klassetrin
6.-10. kl.
Læringsmål
  • Grundskole
    • Fag (Forenklede Fælles Mål)
      • Biologi
      • Madkundskab
      • Madkundskab - valgfag
      • Natur/teknologi
      • Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab