Kommentarer

BrainBox 1300 Expert  

Serietitel:
BrainBox Elektronik
Materialetype:
 
Indhold:
Aktiviteter - laborativt materiale
Målgruppe:
Grundskole
Fysik/kemi
Klassetrin:
4.-8. kl.
Registreret af:
Brain-Power.dk

BrainBox 1300 Expert er den ultimative BrainBox med avancerede komponenter, som tillader bygning af op til 1300 beskrevne kredsløb, som synliggør mangfoldige anvendelser af svagstrømselektricitet i hjem, samfund på på arbejdspladsen. Dete sæt kræver at læreren formidler viden om de stadig mere kompålekse komponenters opbygning og funktion. BrainBox 1300 er derfor bedst placeret i undervisning i fysik, men omfattende dele af materialet kan også anvendes i natur/teknik. BEMÆRK: Samtlige komponenter i BrainBox 1300 Expert fås som løsdele, dvs. BB kan vedligehoildes over mange år for små penge! 

Bogkortets ID
27100611
Dato for offentliggørelse
24. februar 2011
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende, Underviser
Serieredaktør
HH Import v Sally Li
Omfang
Komponenter i plast og metal, som tillader bygning af op til 1300 beskrevne kredsløb. Kortfattet byggemaual på engelsk og dansk.
Opstilling
 • Folkeskolen
  • Fysik og kemi
   • Elektronik (F.20.e)
  • Natur/teknik (F.65)
Pris (ekskl. moms) og vilkår
BrainBox 1300 koster 520,00 kr. pr. sæt., excl. moms og porto. Ved køb af flere sæt ydes mængderabat efter aftale. Bemærk at samtlige komponenter fås som løsdele = billig vedligeholdelse! BB 1300 er vældig populær som gave (lærende legetøj til de lidt større børn!)
Emneord
Elektronik, Fysik - elektronik
Klassetrin
4.-8. kl.
Læringsmål
 • Grundskole
  • Fag (Forenklede Fælles Mål)
   • Fysik/kemi
Kommentar til brug i undervisningen
BrainBox 1300 rummer muligheder for inddragelse over længere tid i forløb om elektronik og elektronikkens anvendelse. I faget fysik kan materialet med fordel anvenbdes i gruppearbejde med maks. 4 elever pr sæt, hvor gruppen i fællesskab bygger et kredsløb ad gangen og sammen diskuterer procedure og perspektivering.