Kommentarer

Dessertbogen  

Forfattere:
Gert Sørensen
Materialetype:
 
Indhold:
Grundbøger og systemer
Målgruppe:
Erhvervsuddannelser
Fødevarer, jordbrug og oplevelser
Registreret af:
praxis

I Dessertbogen finder man duften fra alle de vidunderlige klassiske kager, is og desserter fra Gert Sørensens verdensberømte konditori i Tivoli, hvor han i en lang årrække havde sit domicil. Her kan man stifte bekendtskab med dansk og international konditorkunst i topklasse. I denne udgave er der tilføjet et kapitel om forskellige typer af frugt og deres anvendelse, og afsnittet om chokolade er udvidet - begge dele illustreres med mange flotte billeder. 

Bogkortets ID
26890055
Dato for offentliggørelse
15. februar 2011
Udgivelsesdato
1. januar 1999
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende
Omfang
336 sider
Udgave/version
2. udgave
ISBN
978-87-7881-200-1
Emneord
Dessert, Konditori
Læringsmål
  • Erhvervsuddannelser
    • Indgange
      • Fødevarer, jordbrug og oplevelser
        • Bager og konditor