Kommentarer

Det gode øl  

Forfattere:
Bjarke Bundgaard
Materialetype:
 
Indhold:
Grundbøger og systemer, Opslagsværk og samlinger
Målgruppe:
Erhvervsuddannelser
Fødevarer, jordbrug og oplevelser
Registreret af:
praxis

Det gode øl er grundbogen om øl og ølservering. Den er skrevet af Bjarke Bundgaard og indeholder: Øllets historie Fra år 8000 før vor tidsregning til i dag, med fokus på øl som kulturfænomen. Øllets ingredienser Vand, malt, humle, gær og råfrugt. Rigt illustreret og detaljeret. Øllets brygning Ølbrygning fra mæskning til lagring. Øllets regioner Ølregionerne set ud fra deres betydning for udvikling af de forskellige øltyper. Øllets typer Spontangærede, overgærede og undergærede øltyper i de forskellige regioner. Sans dit øl Alle aspekter, der har at gøre med at nyde øl: Etiketter, flasker, fadøl og glas; Opskænkning, serveringstemperatur og omgivelsernes betydning; Øl og sanserne. Øl og mad Øl i mad og øl til mad, tradition og fornyelse. 

Bogkortets ID
25531987
Dato for offentliggørelse
13. december 2010
Udgivelsesdato
1. marts 2013
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende, Underviser
Omfang
249 sider
Udgave/version
3. udgave
ISBN
978-87-7881-914-7
Sprog
Dansk
Pris (ekskl. moms) og vilkår
199,20 kr. ekskl. forsendelse
Emneord
Øl, Servering, Tjener
Læringsmål
  • Erhvervsuddannelser
    • Indgange
      • Fødevarer, jordbrug og oplevelser
        • Tjener