Kommentarer

Bager- og konditorbogen  

Materialetype:
 
Indhold:
Grundbøger og systemer, Opslagsværk og samlinger
Målgruppe:
Erhvervsuddannelser
Fødevarer, jordbrug og oplevelser
Registreret af:
praxis

En bog man bliver lækkersulten af! Fagets lærebog giver den grundige gennemgang af teorien suppleret med opskrifter, anvisninger og gode råd. Den indeholder 3 dele: Råvarer. Produktionsteknik. Produktudvikling. 

Bogkortets ID
25525731
Dato for offentliggørelse
13. december 2010
Udgivelsesdato
16. november 2015
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende, Underviser
Samarbejdspartner
Charles Larsen
Omfang
304 sider
Udgave/version
2. udgave
ISBN
978-87-7082-522-1
Sprog
Dansk
Pris (ekskl. moms) og vilkår
360,00 kr, ekskl. forsendelse
Emneord
Bager, Konditor, Brød, Kager
Læringsmål
  • Erhvervsuddannelser
    • Indgange
      • Fødevarer, jordbrug og oplevelser
        • Bager og konditor