Kommentarer

Almen fødevarehygiejne - basisuddannelsen  

Forfattere:
Solveig Sørensen
Materialetype:
 
Indhold:
Grundbøger og systemer
Målgruppe:
Erhvervsuddannelser
Fødevarer, jordbrug og oplevelser
AMU
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Registreret af:
praxis

Det øgede antal fødevarebårne sygdomme i den danske befolkning har nødvendiggjort indførelsen af hygiejneuddannelser og materiale tilpasset disse uddannelser. Almen Fødevarehygiejne giver basale oplysninger om årsager til og om løsninger på hygiejniske problemstillinger og til egenkontrol i det daglige arbejde med maden. Dette hæfte er beregnet til basisuddannelsen i fødevarehygiejne, men giver også en god viden til den, der ellers ønsker at tilegne sig kendskab til emnet  

Bogkortets ID
25518956
Dato for offentliggørelse
13. december 2010
Udgivelsesdato
1. februar 2011
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende
Omfang
31 sider
Udgave/version
4. udgave
ISBN
978-87-7082-168-1
Sprog
Dansk
Pris (ekskl. moms) og vilkår
73,00 kr. ekskl. forsendelse
Emneord
Fødevarehygiejne, Hygiejne, Fødevarekvalitet
Læringsmål
  • AMU
    • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
  • Erhvervsuddannelser
    • Indgange
      • Fødevarer, jordbrug og oplevelser