Kommentarer

Almen fødevarehygiejne  

Forfattere:
Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen
Materialetype:
 
Indhold:
Grundbøger og systemer
Målgruppe:
Erhvervsuddannelser
Fødevarer, jordbrug og oplevelser
AMU
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Registreret af:
praxis

Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver en viden om at tilberede mad, så den ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme. Bogen er skrevet i samarbejde med en læsekonsulent og indeholder: •Lovgivning og fødevarekontrol. •Hvad er mikroorganismer? Hvad lever de af? Hvor finder man dem? •Egenkontrol: hvordan forhindrer man, at maden gør en syg? Hvad skal man tjekke? Emnet gennemgås fra råvarer over indkøb og modtagelse til klargøring, varmebehandling, varmholdelse, nedkøling, anretning og rengøring m.m. •En udførlig forklaring af de svære ord. Bogen henvender sig til dem der tager arbejdsmarkedsuddannelsen "almen fødevarehygiejne", men er også velegnet til undervisningen i grundforløbsfaget Hygiejne. Til bogen hører hjemmesiden: www.ef.dk/hygiejne. Her er de nyeste opdateringer til materialet, lovstof samt indholdet af den cd, der tidligere fulgte med bogen. 

Bogkortets ID
25478493
Dato for offentliggørelse
10. december 2010
Udgivelsesdato
8. juli 2015
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende, Underviser
Anden bidragyder
Kirsten Jakobsen
Omfang
103 sider
Udgave/version
26. udgave
ISBN
978-87-7082-509-2
Sprog
Dansk
Pris (ekskl. moms) og vilkår
140,00 kr. ekskl. forsendelse
Emneord
Fødevarehygiejne, Fødevaresikkerhed, Hygiejne
Læringsmål
  • AMU
    • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
      • Brød-, kage-, dessert- og konfekturefremstilling
      • Madfremstilling - institutionskøkkener
      • Madfremstilling - restaurant, kantine og catering
      • Reception, servering og service
  • Erhvervsuddannelser
    • Indgange
      • Fødevarer, jordbrug og oplevelser