Hent online materiale (0)

Kommentarer

Plantevækst og etablering af grønne anlæg, Træer og buske om sommeren, Træer og buske om vinteren, beskæring og plejeprogrammer  

Udgiver:
Mejeri- og Jordbrugets Efteruddannelsesudvalg
Materialetype:
  
Indhold:
Grundbøger og systemer
Målgruppe:
AMU
Mejeri- og jordbrug (MJE)
Registreret af:
Jordbrugets Uddannelser

Dette kompendium er at betragte, som et normalt elevmateriale. Det indeholder hovedtræk af de faglige – og praktiske kompetencer, som deltagerne skal tilegne sig i de 3 AMU-uddannelser af 15 + 15 + 20 dages varighed, som dette fælles materiale dækker over. Det kan bruges som støtte for lærerens gennemgang i teori, og give inspiration til tilrettelæggelsen af praktiske opgaver, hvor materialet også indeholder teorien bag de praktiske opgaver. Materialet er i farver. 

Bogkortets ID
248572
Dato for offentliggørelse
28. august 2006
Udgivelsesdato
31. maj 2006
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende
Samlet filstørrelse
34.55 MB
Sprog
Dansk
Pris (ekskl. moms) og vilkår
© Undervisningsministeriet, maj 2006. Materialet er udviklet af Mejeri- og Jordbrugets Efteruddannelsesudvalg i samarbejde med Ove Lyhne Jensen, AMU Nordjylland og Mikkel Dybdal, Forlaget Dybdal. Materialet kan frit kopieres med angivelse af kilde. Materialet kan frit viderebearbejdes med angivelse af følgende tekst: ”Dette materiale indeholder en bearbejdning af undervisningsmaterialet til AMU uddannelserne 42316 Plantevækst og etablering af grønne anlæg, 42395 Træer og buske om sommeren og 42305 Træer og buske om vinteren, beskæring og plejeprogrammer, maj 2006 udviklet for Undervisningsministeriet af Mejeri- og Jordbrugets Efteruddannelsesudvalg i samarbejde med Ove Lyhne Jensen, AMU Nordjylland og Mikkel Dybdal, Forlaget Dybdal.”
Læringsmål
  • AMU
    • Mejeri- og jordbrug (MJE)
      • Etablering og pleje af grønne områder og anlæg