Kommentarer

Kost på landet - fra selvforsyning til andelsproduktion  

Forfattere:
Kirsten Egholk
Udgiver:
Greve Museum
Materialetype:
  
Indhold:
Engangsmateriale, Supplerende materiale
Målgruppe:
Grundskole
Historie, Madkundskab
Registreret af:
Greve Museum

Materialet handler om hvordan landbefolkningen i 1700- og 1800-tallet har fået mad og øl på bordet. Udover en kort introduktion til landbosamfundet og overgangen fra selvforsyning til andelsproduktion, beskriver materialet den daglige kost, kvindens arbejdsopgaver og gennemgår arbejdsprocessen i forbindelse med brødbagning, ølbrygning, smørkærning og ostefremstilling. Indeholder opgaveforslag. Bestilles på adm@grevemuseum.dk  

Bogkortets ID
212534
Dato for offentliggørelse
17. august 2006
Udgivelsesdato
1. april 1999
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende, Underviser
Designer
Anja Hvidberg
Omfang
16 s.
Udgave/version
1. udgave, 1. oplag
Sprog
Dansk
Emneord
1849 - 1913, Arkæologi og historie, Ernæring, Skikke og traditioner, Kultur og læring
Læringsmål
  • Grundskole
    • Fag (Forenklede Fælles Mål)
      • Historie
      • Madkundskab