Hent online materiale (0)

Kommentarer

General food hygiene - the certificate training  

Forfattere:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor & Kødbranchen
Materialetype:
  
Indhold:
Grundbøger og systemer
Målgruppe:
AMU
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Registreret af:
Uddannelsessekretariatet

English: “General food hygiene – the certificate training” er en direkte oversættelse af hæftet ”Almen fødevarehygiejne – certifikatuddannelsen”, 19. udgave, 2. oplag 2009. The primary target group for this booklet is course members participating in the labour market education General Food Hygiene. The course is completed by a test from the Danish Veterinary and Food Administration. When you have passed the test you will be issued a certificate that allows you to work in the food industry. The target group is also students that through education qualify at a level comparable to the demands in the hygiene education with certificate of the labour market education. Compared to the basic subject Hygiene, this booklet also contains the relevant information. However reference must be made to the booklet “Sundhed” for an explanation of the physical and psychological needs of the human body. Dansk: “General food hygiene – the certificate training” er en direkte oversættelse af hæftet ”Almen fødevarehygiejne – certifikatuddannelsen”, 19. udgave, 2. oplag 2009. Den primære målgruppe for dette hæfte er kursister, der deltager i arbejdsmarkedsuddannelsen Almen Fødevarehygiejne. Kurset afsluttes med en prøve fra Fødevarestyrelsen. Når prøven er bestået, udstedes et certifikat, der tillader indehaveren at arbejde inden for fødevarebranchen. Målgruppen er også uddannelsessøgende, som gennem et uddannelsesforløb kvalificeres på et niveau, som svarer til kravene i arbejdsmarkedsuddannelsens hygiejneuddannelse med certifikat. I forhold til grundfaget Hygiejne indeholder dette hæfte også det relevante. Dog henvises til hæftet Sundhed for redegørelsen for de fysiske og psykiske behov, som kroppen har. 

Bogkortets ID
16999320
Dato for offentliggørelse
15. september 2009
Udgivelsesdato
14. september 2009
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende, Underviser
Omfang
63
Udgave/version
19. udgave, 2. oplag
Samlet filstørrelse
510.7 kB
Sprog
Dansk
Emneord
Almen fødevarehygiejne, General food hygiene
Læringsmål
  • AMU
    • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
      • Brød-, kage-, dessert- og konfekturefremstilling
      • Madfremstilling - restaurant, kantine og catering
      • Mad til grupper med varierede behov for ernæring
      • Slagtning, forædling og salg af kød og convenience