Kommentarer

Opskæring af svinekam  

Udgiver:
Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier
Materialetype:
  
Indhold:
Supplerende materiale
Målgruppe:
Erhvervsuddannelser
Fødevarer, jordbrug og oplevelser
Registreret af:
Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier

Udskæring af midterstykke til forskellige anvendelsesmuligheder. Detail udskæring af svinekam. 

Bogkortets ID
133265757
Dato for offentliggørelse
15. september 2020
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Er læremidlet i sig selv en læse- og skriveteknologi (værktøj) eller er hovedintention i det digitale læremiddel bredt at understøtte elever med læse- og skrivevanskeligheder?
Ja
Det digitale læremiddel tillader anvendelsen af læse- og skriveteknologi
Nej
Indeholder det digitale læremiddel inspirationsmateriale til, hvordan det anvendes med udgangspunkt i Forenklede Fælles Mål?
Nej
Kan det digitale læremiddel afvikles på pc/bærbar pc?
Ja
Kan det digitale læremiddel afvikles på tablets/smart-phones?
Ja
Særlige krav til udstyr?
Nej
Anvendes et autentifikationssystem?
Nej
Kan det digitale læremiddel eksportere læringsindhold?
Nej
Kan det digitale læremiddel returnere et resultat eksternt?
Nej
Brugsrettigheder
Dansk ophavsret - ingen Creative Commons-licenser angivet.
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende
Emneord
Udskæring, svinekam
Læringsmål
  • Erhvervsuddannelser
    • Indgange
      • Fødevarer, jordbrug og oplevelser
        • Detailslagter
          • Butik
          • Slagtning