Kommentarer

Vejledning til undervisere - om prøver i AMU  

Forfattere:
Uddannelsessekretariatet
Materialetype:
  
Indhold:
Lærervejledning
Målgruppe:
AMU
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Registreret af:
Uddannelsessekretariatet

Vejledning til undervisere om prøver i AMU. Fungerer som et værktøj for at undervisere til at integrer prøver i undervisningen på AMU kurser. 

Bogkortets ID
128240096
Dato for offentliggørelse
23. januar 2020
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Er læremidlet i sig selv en læse- og skriveteknologi (værktøj) eller er hovedintention i det digitale læremiddel bredt at understøtte elever med læse- og skrivevanskeligheder?
Nej
Det digitale læremiddel tillader anvendelsen af læse- og skriveteknologi
Nej
Indeholder det digitale læremiddel inspirationsmateriale til, hvordan det anvendes med udgangspunkt i Forenklede Fælles Mål?
Nej
Kan det digitale læremiddel afvikles på pc/bærbar pc?
Nej
Kan det digitale læremiddel afvikles på tablets/smart-phones?
Nej
Særlige krav til udstyr?
Nej
Anvendes et autentifikationssystem?
Nej
Kan det digitale læremiddel eksportere læringsindhold?
Nej
Kan det digitale læremiddel returnere et resultat eksternt?
Nej
Slutbrugere
Underviser
Emneord
AMU prøver , AMU, Prøver
Læringsmål
  • AMU
    • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
      • Brød-, kage-, dessert- og konfekturefremstilling
      • Madfremstilling - restaurant, kantine og catering
      • Mad til grupper med varierede behov for ernæring
      • Reception, servering og service
      • Slagtning, forædling og salg af kød og convenience