Kommentarer

Aktiv med PAW Patrol  

Udgiver:
Børneulykkesfonden
Materialetype:
  
Indhold:
Materialekasse
Målgruppe:
Dagtilbud
Alsidig personlige udvikling, Krop og bevægelse
Grundskole
Færdselslære, Idræt
Aldersgruppe:
3-6 år
Klassetrin:
0.-3. kl.
Registreret af:
Børneulykkesfonden

I Børneulykkesfonden skal læring om sikkerhed være en leg! Derfor har vi i samarbejde med Nickelodeon og PAW Patrol udviklet gå-kampagnen ”Aktiv med PAW Patrol”, der her til formål at få flere børn til at gå eller cykle til skole/institution – det giver en god start på dagen, er godt for motorikken og afhjælper det store trafikkaos, som ofte ses omkring skoler og institutioner når børnene hentes og bringes i bil. Med udgangspunkt i karaktererne fra den populære tv-serie PAW Patrol, kickstartes alle dage i kampagneugerne med sjove og underholdende PAW Patrol missioner, så transporten til institutionen/skolen bliver sjov og lærerig. Børnene vil lege sig til viden om trafiksikkerhed, herunder faremomenter og signaler, de kan møde i trafikken. ”Aktiv med PAW Patrol” gør gå- eller cykelturen legende og lærerig for de 3-7 årige. Med kampagnematerialet i hånden er Aktiv med PAW Patrol lige til at går til. Kampagnen går på tværs af hjem og institution/skole og består af tre hovedelementer, alt med udgangspunkt i PAW Patrol-universet, trafiksikkerhed og leg. Daglige missioner: Hver dag skal børnene sammen med deres forældre fuldføre en mission på vej til skole eller børnehave. Hvor mange trafikskilte kan familien finde? Og hvor mange røde lys passeres på vejen? Missionerne skal gøre det sjovere at cykle eller gå til skole. Aktivitetslege: Hver dag kan børnene lave en aktivitetsleg i skolen/institutionen, som hænger sammen med dagens mission. Via aktive og sjove lege lærer de om trafiksikkerhed. Aktivitetsplanche: Hver dag børnene udfører den daglige mission, på gå- eller cykelturen til institutionen/skolen, sættes et kryds på Aktivitetsplanchen. Et motiverende element, der giver børnene mulighed for at følge med i, hvor aktive de har været under aktivitetsugerne. Er der mon nogen, der kan gå eller cykle alle dage og nå helt i mål med missionerne? Kampagnepakken indeholder både materialer til institutionen/skolen og forældrene og består af følgende: 25 x PAW Patrol-missionshæfte 1 x A2 planche til aktivitetsregistrering 1 x legehæfte med 10 PAW Patrol-missionslege til institutionen/skolen 25 x forældrefolder 3 x A3 kampagneplakat til skolen/i institutionen. 25 x diplom til børnene 

Bogkortets ID
124966228
Dato for offentliggørelse
25. september 2019
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Er læremidlet i sig selv en læse- og skriveteknologi (værktøj) eller er hovedintention i det digitale læremiddel bredt at understøtte elever med læse- og skrivevanskeligheder?
Nej
Det digitale læremiddel tillader anvendelsen af læse- og skriveteknologi
Nej
Indeholder det digitale læremiddel inspirationsmateriale til, hvordan det anvendes med udgangspunkt i Forenklede Fælles Mål?
Ja
Kan det digitale læremiddel afvikles på pc/bærbar pc?
Nej
Kan det digitale læremiddel afvikles på tablets/smart-phones?
Nej
Særlige krav til udstyr?
Nej
Anvendes et autentifikationssystem?
Nej
Kan det digitale læremiddel eksportere læringsindhold?
Nej
Kan det digitale læremiddel returnere et resultat eksternt?
Nej
Brugsrettigheder
Dansk ophavsret - ingen Creative Commons-licenser angivet.
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende, Underviser
Samarbejdspartner
Nickelodeon
Pris (ekskl. moms) og vilkår
Kampagnepakken koster 190 kr., som dækker porto, emballage og administration.
Emneord
Trafiksikkerhed, Trafik, Ulykker, Motorik, Cykle, Missioner
Aldersgruppe
3-6 år
Klassetrin
0.-3. kl.
Læringsmål
 • Grundskole
  • Fag (Forenklede Fælles Mål)
   • Færdselslære
   • Idræt
 • Dagtilbud
  • Tema
   • Alsidig personlige udvikling
   • Krop og bevægelse