Kommentarer

Regnestrategier - 2  

Serietitel:
Se & Regn
Forfattere:
Connie Nielsen, Elisabeth Tang
Materialetype:
 
Indhold:
Engangsmateriale
Målgruppe:
Klassetrin:
0.-2. kl., Specialundervisning
Registreret af:
FORLAGET MATEMATIK ApS

Se og regn - Dette er en serie elevhæfter, der understøtter elevernes individuelle arbejde med de forskellige områder af matematikken. Gennem en systematisk tilgang sikres det, at eleverne får automatiseret de indlærte færdigheder. Der er fokus på regnestrategier og begrebsforståelse. Der er ikke klassebetegnelse på hæfterne - blot en markering af progressionen inden for hvert område. Det betyder, at hæfterne kan anvendes i hele skoleforløbet og i specialundervisningen. Regnestrategier 2 - Flere strategier Hæftet indeholder opgaver der kombinerer de regnestrategier man finder i Enkle Strategier. Der arbejdes systematisk med opgaverne, så det fører til en automatisering af regnestrategierne. 

Bogkortets ID
124582209
Dato for offentliggørelse
12. september 2019
Udgivelsesdato
1. september 2019
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende
Udgave/version
1
ISBN
978-87-93526-62-4
Pris (ekskl. moms) og vilkår
kr. 20,00 eksklusiv moms
Emneord
Regnestrategier, strategi, addition, plus, 10er-venner, talmønstre, regnemønstre, to ens, del op, regning, fordobling, træning
Klassetrin
0.-2. kl., Specialundervisning
Kommentar til brug i undervisningen
Eksemplarfremstilling elektronisk eller papirkopier/prints til undervisningsbrug er kun tilladt med en aftale med Copydan Tekst & Node indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.