Kommentarer

40908 Smagsoplevelsen af retten med drikkevaren  

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Materialetype:
   
Indhold:
Opslagsværk og samlinger
Målgruppe:
AMU
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Registreret af:
Uddannelsessekretariatet

Inspirationsmateriale til 40908 Smagsoplevelsen af retten med drikkevaren 

Bogkortets ID
114427206
Dato for offentliggørelse
31. juli 2018
Er læremidlet interaktivt?
Ja
Kan det digitale læremiddel afvikles på pc/bærbar pc?
Ja
Kan det digitale læremiddel afvikles på tablets/smart-phones?
Ja
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende, Underviser
Emneord
40908 Smagsoplevelsen af retten med drikkevaren
Læringsmål
  • AMU
    • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)