Kommentarer

40521 Innovativ gastronomi i hotel og restauration  

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Materialetype:
  
Indhold:
Opslagsværk og samlinger
Målgruppe:
AMU
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Registreret af:
Uddannelsessekretariatet

Inspirationsmateriale til 40521 Innovativ gastronomi i hotel og restauration 

Bogkortets ID
113815885
Dato for offentliggørelse
28. juni 2018
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Er læremidlet i sig selv en læse- og skriveteknologi (værktøj) eller er hovedintention i det digitale læremiddel bredt at understøtte elever med læse- og skrivevanskeligheder?
Nej
Kan det digitale læremiddel afvikles på pc/bærbar pc?
Ja
Kan det digitale læremiddel afvikles på tablets/smart-phones?
Ja
Særlige krav til udstyr?
Nej
Slutbrugere
Underviser
Emneord
40521 Innovativ gastronomi i hotel og restauration
Læringsmål
  • AMU
    • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)