Vis

Din søgning gav 113 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Almen fødevarehygiejne

Forfattere:
Solveig Sørensen, Benny Løvholm Christensen
Beskrivelse:

Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver en viden om at tilberede mad, så den ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme. Bogen er skrevet i samarbejde med en læsekonsulent og indeholder: •Lovgivning og fødevarekontrol. •Hvad er mikro... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Almen fødevarehygiejne - basisuddannelsen

Forfattere:
Solveig Sørensen
Beskrivelse:

Det øgede antal fødevarebårne sygdomme i den danske befolkning har nødvendiggjort indførelsen af hygiejneuddannelser og materiale tilpasset disse uddannelser. Almen Fødevarehygiejne giver basale oplysninger om årsager til og om løsninger på hygie... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Anlægsgartnerens lommebog

Forfattere:
Morten N.O. Nørgaard Henriksen
Beskrivelse:

Anlægsgartnerens lommebog, Anlægsteknik henvender sig til udlærte anlægsgartnere og lærlinge. Bogens formål er at skabe og bevare overblik og viden om faget samt hjælpe med at sikre, at normerne kommer med i felten. 2. udgaven er opdateret i henho... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Arbejdsmiljø

Forfattere:
Henrik Hansen
Beskrivelse:

Arbejdsmiljø styrker det forebyggende arbejdsmiljøarbejde og giver eleverne forudsætninger for at erhverve sig viden om arbejdsmiljø samt forudsætninger for at medvirke til varetagelse af sikkerheds- og sundhedsmæssige opgaver. Det indeholder... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Bager- og konditorbogen

Beskrivelse:

En bog man bliver lækkersulten af! Fagets lærebog giver den grundige gennemgang af teorien suppleret med opskrifter, anvisninger og gode råd. Den indeholder 3 dele: Råvarer. Produktionsteknik. Produktudvikling. 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Beskæring - grundlæggende viden

Forfattere:
Arne Biering
Beskrivelse:

Beskæring - grundlæggende viden beskriver planternes vækst og de mange beskæringsopgaver. Bogen forbinder plantebiologi og træpleje med det daglige beskæringsarbejde og tager højde for planternes naturlige voksemåder og reaktioner. Bogen viser på... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Binderi, Teknik og Design

Forfattere:
Dorthe Vembye
Beskrivelse:

Binderi, Teknik, Design er den mest omfattende bog om blomsterbinding på dansk. En fascinerende og farvemættet bog, hvor blomsterbindere og -dekoratører kan finde inspiration til nyt og slå de grundlæggende teknikker op. Binderi, teknik,... 

 
Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Biologi

Forfattere:
Christina T. Petersen, Doris Nielsen, Lotte Ipsen, Anne-Marie Kristensen, Kurt Storm
Beskrivelse:

Bogen giver et grundlæggende kendskab til biologiske sammenhænge og begreber. Den er målrettet til erhvervsuddannelsernes grundforløb indgang "Dyr, planter og natur", som har biologi - og ikke mindst praktisk anvendt biologi, som et vigtigt... 

 
Biologi, Fastholdelse/øget gennemførelse, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Kemi, Kompetenceudvikling af medarbejdere, Kvalitetsarbejde, Naturfag, Omsorg, sundhed og pædagogik, Sundhed

Broccoli-effekten. Antioxidanter. Resveratrol. Hormesis. Nrf2.

Forfattere:
Ole Terney
Beskrivelse:

Hvorfor er broccoli sundt? Hvad er antioxidanter og hvordan virker de i kroppen? Frugt og grønt - virkninger på kroppen. Cellens afgiftningssystemer. Rødvin-stoffet resveratrol. Virkninger på hjertesygdomme. 

  
Biologi, Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Miljø, Naturfag, Sundhed, Teknologi, Teknologi, byggeri og transport

Bæredygtighed i landbruget

Forfattere:
Kurt Rasmussen
Beskrivelse:

Bogen giver et kvalificeret bud på, hvordan begrebet bæredygtighed kan forstås i landbruget. Forfatteren belyser begreberne miljø og bæredygtighed, og hvordan man kan arbejde med det på bedrifterne. Med udgangspunkt i klimaforandringer omhandler... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Det gode øl

Forfattere:
Bjarke Bundgaard
Beskrivelse:

Det gode øl er grundbogen om øl og ølservering. Den er skrevet af Bjarke Bundgaard og indeholder: Øllets historie Fra år 8000 før vor tidsregning til i dag, med fokus på øl som kulturfænomen. Øllets ingredienser Vand, malt, humle, gær og... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Kontor, handel og forretningsservice, Omsorg, sundhed og pædagogik, Teknologi, byggeri og transport

Dit Arbejdsliv Nu

Udgiver:
Arbejdsmedicin, Herning
Beskrivelse:

www.ditarbejdslivnu.dk er et undervisningssite om psykisk arbejdsmiljø der er baseret på unges egne erfaringer. Sitet omfatter: • Fire interaktive dilemmaspil, som inddrager unges egne erfaringer fra praktikpladser og jobforløb • Historier fra det... 

   
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Kontor, handel og forretningsservice, Omsorg, sundhed og pædagogik, Teknologi, byggeri og transport

Dit Arbejdsliv Nu

Udgiver:
Arbejdsmedicin, Herning
Beskrivelse:

www.ditarbejdslivnu.dk er et undervisningssite om psykisk arbejdsmiljø der er baseret på unges egne erfaringer. Sitet omfatter: • Fire interaktive dilemmaspil, som inddrager unges egne erfaringer fra praktikpladser og jobforløb • Historier fra det... 

   
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Omsorg, sundhed og pædagogik

Diætetik

Forfattere:
Alice Linning
Beskrivelse:

Diætetik sætter fokus på det kostfaglige ansvar og på maden som redskab i sygdomsbehandling. Også muligheden for at forebygge sygdomme via maden er en af bogens temaer ligesom anbefalinger om kost ved forskellige sygdomme. Bogen indeholder følgend... 

 
Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Dyrkning af grovfoder

Forfattere:
Karsten Attermann Nielsen, Søren Greve Olesen, Martin Mikkelsen
Beskrivelse:

Dyrkning af grovfoder indeholder alt, hvad der er værd at vide om produktion af grovfoder. I denne bog kan du læse om dyrkning, opbevaring og salg af de mest almindelige afgrøder. Produktion af grovfoder er især relevant for landmænd med kvægbrug....