• Du er her:
  • AMU
  • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Vis

Din søgning gav 190 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

40587 Miljø-og energiarbejde i hotelbranchen

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 40587 Miljø-og energiarbejde i hotelbranchen 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

40589 Spa og wellness i hotelbranchen

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 40589 Spa og wellness i hotelbranchen 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

40832 Sushi krav og kvalitet

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 40832 Sushi krav og kvalitet 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

40839 Smørrebrød - nu og i fremtiden

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalg for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 40839 Smørrebrød - nu og i fremtiden 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

40852 Sushi - krav og kreativitet

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalg for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 40852 Sushi - krav og kreativitet 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

40907 Spakøkken

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalg for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 40907 Spakøkken 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

40907 Spakøkken inden for hotel og restaurant

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 40907 Spakøkken inden for hotel og restaurant 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

40908 Smagsoplevelsen af retten med drikkevaren

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 40908 Smagsoplevelsen af retten med drikkevaren 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

40909 Skab serviceoplevelser sammen med gæsten

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalg for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 40909 Skab serviceoplevelser sammen med gæsten 

  
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

40912 Mellemmåltider - sunde og velsmagende

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 40912 Mellemmåltider - sunde og velsmagende 

   
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

40914 Kalkulation ved gæstebetjening

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for køkken, hotel, restaurant, bager, konditor og kødbranchen
Beskrivelse:

Inspirationsmateriale til 40914 Kalkulation ved gæstebetjening